süper anlatım bir solukta resimlere baktım. Bende motor istiyorum ama açıkçası korkuyorum o yüzden 4x4 ile takılıyorum
motor alırsam kesinlikle BMW olmalı..
süper anlatım bir solukta resimlere baktım. Bende motor istiyorum ama açıkçası korkuyorum o yüzden 4x4 ile takılıyorum
motor alırsam kesinlikle BMW olmalı..
Güzel yollar, ama XR için biraz uzun yol, Vara'ya göre ağır yolları... :-\ ne yapım? Rota bana Garmin dosya olarak gönder misin? Hangi haritaya kullanyorsun???
MK51' Alıntı:
Böyle harika anlatımlarda; motorsiklet bölümünü okuyorum, mutlaka benimde bir motorum olacak ve böyle gezeceğim diyorum.
Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Hergün onlarca insan trafik kazasında yaşamını yitiriyor ama araç sayısı gitgide artıyor. Aldığım gün ''akıllı işi değil'' dedim ama bırakamıyor insan. Etrafına da sıçratıyor Üstelik hepimiz biraz çılgın değil miyiz :
Kesinlikle haklısınız umarım yakın zamanda yenerim korkumu ))
the venturer' Alıntı:
Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Hergün onlarca insan trafik kazasında yaşamını yitiriyor ama araç sayısı gitgide artıyor. Aldığım gün ''akıllı işi değil'' dedim ama bırakamıyor insan. Etrafına da sıçratıyor Üstelik hepimiz biraz çılgın değil miyiz :