TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,949

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2007 yılı faaliyet programında yeralan Çanakkale Şehitlerini Anma Tırmanış faaliyeti, 2007 yılı faaliyet programında 18-19 Mart 2007 olarak belirtilmişti. Federasyonumuzca görülen lüzum üzerine sözkonusu faaliyet 1 gün öne çekilerek 17-18 Mart 2007 tarihlerine alınmıştır. Faaliyete katılacak sporculara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

TDF

Etiketler
Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı

Gecen Yıl Katıldığım Faaliyet Hakkında Fikir Sahıbı Olmak Adına

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=4471.0

Bakınız

Bu Faaliyete Katılabilecek Arkadaşlarımız Varsa Yapalım Bir Organızasyon.
Artık Sitede Faal Olalım Etkinlik Adına
Ne Dersiniz ???

Erdem hocam bu faaliyetleri duyunca benimde içim gidiyor ama şu hastalığı atlatamadım bir türlü...Biraz daha zamana ihtiyacım var...bir düzeleyim hemen gezenbilir dağ kadrosunu oluştururuz...tabi ben yetişemeden sizler oluşturmazsanız...Çok özledim dağları taşları çok...

AYDURAN' Alıntı:
Erdem hocam bu faaliyetleri duyunca benimde içim gidiyor ama şu hastalığı atlatamadım bir türlü...Biraz daha zamana ihtiyacım var...bir düzeleyim hemen gezenbilir dağ kadrosunu oluştururuz...tabi ben yetişemeden sizler oluşturmazsanız...Çok özledim dağları taşları çok...

Eyvallah Murat Abi Hastalık Bendede Var Şu Anda ama İçim Kıpır Kıpır Yanı. Ekip Yavaş Yavaş Oluşuyor Zatti.
Yakında Gezenbilir Alpin Team Olarak Yaparız Birşeyler

ama Bu Faaliyetede Katılmak İsteyen Arkadaşlar Varsa Bir Başlangıç Olabilir.

Eee Dağcı Abilerim Ablalarım Arkadaşlarım Dostlarım Kardeşlerim Yok mu gelen? Paslarınızı Çözelim Artık.

Erdem hocam ben kafamdan azda olsa bir oluşum yaptım zaten...her ne kadar dağcılık bölümünden uzak durmaya çalışsamda forumda kimlerin dağ aşığı olduğunu iyi kötü öğrendim...sanırım güzel bir topluluk olacak...

Bu arada sizede geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyleşir ve dağlara koşarız...dağlarda buluşmak üzere...

AYDURAN' Alıntı:
Bu arada sizede geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyleşir ve dağlara koşarız...dağlarda buluşmak üzere...

Eyvallah Abi. Valla Bence İyileştim Ve Bence bu Yeterli ;D

Duruma Göre Gelebileçek Arkadaşlara Kamp Malzemesi Ve Teknik Malzeme Yardımıda Yapabilirim.

Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz)

erdem hocam ben yarın akşam kısmetse hasan dağına bir faaliyete gidiyorum.
eğer hava şartları müsait olursa hasan dağı zirve yapıp hemen erciyese geçmeyi planlıyoruz.
oyüzden 15 gün içerisinde bir faaliyet daha yapma ihtimali benim açımdan yok gibi.
iş güç izin meseleleri işte vesair zorluklar.
ama eğer giderseniz size iyi tırmanışlar.
ama bu etkinliklerde bir arada olalım fikrinize ve önerinize tüm içtenliğimle katılıyorum.
ben bu konuda elimden geleni yapabilirim. gelemesemde yinede sağol.

Davet İçin Çok Teşekkürler Erdem ,

21 Mart 2007 de Ameliyat olacağım. 2000 yılı temmuz ayında işyerinde ahşap merdiven kayınca popo üstü düşüp Omur Kemiğimi kırmıştım. Aynı ay kemiğe Titanyum Protez takılmıştı.
Aradan 6,5 yıl geçti ve bu protez artık et batmaya başladı ve bana ağrı veriyor. Bahsi geçen traihte operasyon geçirip protezi çıkarttıracağım.
Operasyon öncesi dağcılık etkinliği yapmamalıyım. Zaten 21 Mart gününü zar zor belirledik :smiley:

Yaz mevsiminde ya da sonbahar da bir etkinlik düzenleyebilirsek %90 katılacağıma emin olabilirsiniz.!
Siz en iyisi İzmir tarafına gelin benim evde keyfinize bakın :smiley: İzmir B ozdağ - Manisa Spil - Nif - Dededağ .
1500 metrecik deyip burun kıvırmayın :smiley:

Görüşmek üzere,

Öz Murat ,

Geçmiş olsun Murat Bey... Gezenbilir dağcıları olarak sanırım çoğumuz ıskartaya çıkmış durumdayız :smiley: Olsun dediğiniz gibi yazdan sonra başlarız bizde acısını çıkarmaya...

Sevgi ve saygılarımla...

Cıkkkkkkk ,
Adaş Ben 19 Temmuz 2000 de ameliyat oldum , Ocak 2001 de yürüyüşlere başlamıştım da kondüsyon sizlere ömür olunca mecburen 2000-2001 sezonunu 3-4 yürüyüş , dağ sezonunu ise 0 ile tamamlamıştım.
Ekim 2001 ayı ile yine aktif duruma geçmiş vaktimin ve de naktimin el verdiği müddetçe dağlarla buluşmaya gitmiştim.
Bakınız ;

http://idadik.sitemynet.com/ILGAZ/id2.htm

Öz Murat ,

ooo Hocam ben bu siteyi daha önce keşfetmiştim vede incelemiştim... Demekki o gamlı dağcı sizsiniz :smiley:

Evet Benim Adaş.
2001 yılında yasaklı olunca Gamlı Rumuzunu uygun bulmuştum kendime. O bir yıl nasıl geçti hiç sormayın. Üç ay evde yatak istirahati ve özel korse ile ayağa kalkmama izin veriliyordu.
2.5 ay sonra korseyi çıkarmış normal olarak yürümeye başlamıştım. Allah'a şükür bir sorunum olmadı yürüme konusunda.
2002 den itibaren yürüyüşlere devam edip tırmanışlara da iştirak edince epey kondüsyon tuttuk. Özel bir sebebten ötürü de kendi yürüyüş tempom üst seviyede olduğundan TezMertek rumuzunu kullanıyorum 2-3 yıldır. :smiley:
Özel sebebe gelince; İşitme engelim beyinde işitme merkezinin zedeli olmasından kaynaklanıyor. Denge sorunum var biraz. Yavaş tempoda yürüyünce aşırı efor sarfediyor bünyem. O nedenle bilinçli olmadan seri adımlar atarak hızlanıyorum. Tabii bu durum grup yürüyüşlerinde sorun yaratıyor. Herkes bana ayak uyduramıyor :smiley: Ben de ya en önde ya da en arkada yürüyor bol bol yeni patikalar ezberleyip resim çekiyorum.
Bizim kulübün (idadik) web sitesine inat kendi Web sitemi kurdum. Hala onu geliştirmek ile meşgulum.
Erdem ,
Kusura bakma Çanakkale tırmanışından nerelere geldik. :(

Öz Murat ,

Daha önce sitenizde özel durumunuzu okumuştum...Siz iyleşin Erdem hocam lokomotif görevini görüyor, yakında gezenbilir olarakta bir ekip oluştururuz...

en büyük başkan bizim başkan ( Erdem başkan :smiley: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,104
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler