VİTARA 3K?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan legend91 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,763

legend91

Kamp II
Yer
ADANA
selam arkdaşlar,bi offroadcu daha dünyaya getirdik ve aklındaki aracı burda bi sorup soruşturalım dedik ;D arkdaşıma 3k vitara alamyı düşünüyoruz kendisi forum kullanmdaıgı için ben yazıyorum , olumlu ve olumsuz yönlerini burada paylaşırsanız çok memnun kalacağız teşekkürler şimdiden(karbüratörlü veya enjeksiyonlu farketmez)

Etiketler
Ynt: VİTARA 3K?

hoşgeldiniz,
karbüratörlü almayın bence. motoru zayıf kalıyor . arazide sonderece başarılı düz yolda tatmineder aractır.

bende araştırıyorum buradan güzel bilgiler edindim
bende esasında japon ile ispanyol yapımı olmasının farkları nelerdir
ispanyol olursa daha yüksek model bulunabiliyor
bu ikisinin arasındaki kıyaslamayı nasıl yapabiliriz

Motorun 1600 cc olduğunu düşünürsek 12 yıldır kullandığım araç için diyebilirim ki Karburotorlu motorun zayıf kaldığı doğru ama hiç masraf çıkartmayan bir araç. Yağını tuzunu koy yürü git. Başka araçları bu kadar gaddar kullansaydım yaptığımın en az 3-4 katı masraf çıkartırdı. yeni nesil araçların parça fiyatlarına baktığımızda ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.
gktango' Alıntı:
hoşgeldiniz,
karbüratörlü almayın bence. motoru zayıf kalıyor . arazide sonderece başarılı düz yolda tatmineder aractır.

Neticede kullanım maliyeti çok önemli.
MİCOMİCO' Alıntı:
Motorun 1600 cc olduğunu düşünürsek 12 yıldır kullandığım araç için diyebilirim ki Karburotorlu motorun zayıf kaldığı doğru ama hiç masraf çıkartmayan bir araç. Yağını tuzunu koy yürü git. Başka araçları bu kadar gaddar kullansaydım yaptığımın en az 3-4 katı masraf çıkartırdı. yeni nesil araçların parça fiyatlarına baktığımızda ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.