Ynt: vitara jlx lastik seçimi
camouflage' Alıntı:
Abdullah bey bir düzeltme yapayım
Ben 1,5 inch yükseltme ile 30-9.5-15 lastik kullanıyorum.
Abi eski mesajlarında da okudum, sizin lastik ve yükseltme ölçüsünü o zaman da kafama takılmıştı. Benim araçta 2.5 inch yükseltme var, 235-75-15 de tam turda sürtme yaptı, direksiyon turunu kıstırdım. Hatta Perçin'e de sormuştum, 30-9.5-15 kullanabilir miyim diye, o da olmaz sürter demişti.
Ama senin araçta sürtmediğine göre demek ki var bir yerlerde kaçırdığım bir nokta.
Belki de Hıdır kullanmanın avantajı... ;D
Şaka bir yana işin bir diğer boyutu da çekiş.
Benim araçta ayna-mahruti orjinal 39/8=4.875. Bahsettiğim 235-75-15 ebadda(28.8inch) araç benzinli olmasına rağmen özellikle rampalarda çekiş kaybı hissediliyor. Dolayısıyla daha yüksek devir çevirip daha fazla yakıt tüketimi. Tabi tersine düzde bu kaybı telafi ediyor, ama rampalarda hoş değil. Demek istediğim olaya bir de bu yönden baktığımızda ayna mahruti 41/8=5.125 değilse ve değişimi düşünülmüyorsa 30 inch bu araçlarda imkansız değil ama tatsız olur.
Onu da değiştireyim dersek sadece dişli takımı çıkma 1000 tl, fakat ötme riski yüksek.
Diferansiyel ötmesin dersek direk 5.125 diferansiyel ön-arka 2000 tl civarı.
E tabi sizin Hıdırlarda böyle sorunlar da yok. 2000 turbo dizel motor, yüksek tork, orjinal 43/10 seri ayna mahruti ile bile asvaltı ağlatıyor. ;D