Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgurozdelice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,369

ozgurozdelice

Ana Kamp
Yer
İstanbul
İyi günler,

Yakın tarihte İstanbul çevresinde planlanan gezi faaliyeti var mı?
1987 Nivamızla katılabiliriz.

Selamlar

215138_10150252290716708_532081707_7284485_640244_n.jpg

Etiketler
Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?

lastiklerin ok 144 galiba ....eğer öyleyse onların ortada ki desenlerini kesip traktör lastikleri gibi desen oluşturuyorlar.arazide sana çok büyük faydası olur hayatta da yolda bırakmaz....

yakınlarda oalcak bir etkinlige ben de katılmak istitorum arkadaşlar aracım duster 4x4

Lastikler OK 144,
şuan için pek araziye çıkamadık, ama önerinizi değerlendireceğim.
eğer yakında bir faliyet olursa aracı bir arazide görme fırsatımızda olacaktır.

Kolaylıklar

JUNİOR' Alıntı:
yakınlarda oalcak bir etkinlige ben de katılmak istitorum arkadaşlar aracım duster 4x4

Nihayet gezmek isteyen bi Duster cı arkadaş bulduk :smiley:

Tamam olabilir neden olmasın. Pazar Çekmeköy Çavuşbaşı Polenezköy Reşadiye yapar Ordan İncirboğaza gideriz gelmek isteyen olursa.

Bu pazar olabilir gibi, daha önce araçlı olarak bir geziye katılmadım. Detay verebilir misiniz?

Arkadaşlar yakın sayılır bu hafta sonu gelin sizleri kocaeli kartepeye piknik ve geiye çıkaralım hem tanışmış oluruz istanbuldan gelicek arkadaşlarında olucanı tahmin ediyorum FAKOFF olarak arama yaparsanız 12 şubat gezi bilgisini göre bilirsiniz

ozturk41' Alıntı:
Arkadaşlar yakın sayılır bu hafta sonu gelin sizleri kocaeli kartepeye piknik ve geiye çıkaralım hem tanışmış oluruz istanbuldan gelicek arkadaşlarında olucanı tahmin ediyorum FAKOFF olarak arama yaparsanız 12 şubat gezi bilgisini göre bilirsiniz

Kartepe gezisi için olan yazışmaları gördüm, davet için çok teşekkür ederim ama açıkçası gözüm korktu. aracımızı arazide hiç denemedik yolda kalmaktan çekiniyorum :smiley: 4x2 'de kullanıyorum aracı aldığımızda 4x4'de sorun vardı hali hazırda devam etmekte.

ozgurozdelice' Alıntı:
Kartepe gezisi için olan yazışmaları gördüm, davet için çok teşekkür ederim ama açıkçası gözüm korktu. aracımızı arazide hiç denemedik yolda kalmaktan çekiniyorum :smiley: 4x2 'de kullanıyorum aracı aldığımızda 4x4'de sorun vardı hali hazırda devam etmekte.

takmakafana kardeşim sen gelmek istedikten sonra bir strap bir zincir işi çözer

Hakan555' Alıntı:
Nihayet gezmek isteyen bi Duster cı arkadaş bulduk :smiley:

Tamam olabilir neden olmasın. Pazar Çekmeköy Çavuşbaşı Polenezköy Reşadiye yapar Ordan İncirboğaza gideriz gelmek isteyen olursa.
yalnız ben acamiyim .hiç araziya çıkmadım.şayet rota kolaysa gelebilirim

rotamızda bir şey yok izmit ,manşukiye kartepe kartepe otel mevki gelmeden kuzu yay mevki giriş çıka bilirsek yol müsait olursa verici bölgesine çıkış ve kamp olay budur herhalde geçen sefer bu rota kullanıldı çokta zevkliydi
strap : sentetik çeki halatı yada sık dokunmuş kopmayan halat (--http://tr.4xfourart.com/admin/resim/31_01.jpg--) mapa: bağlamak için kullanılan u bağlantı halkası

Ok 144 lastikler kar için uygun mudur yoksa zincir gerekir mi?
Ayrıca istanbul'dan gelenler icin buluşma yeri neresi olacaktır?

İYİ GÜNLER , ARANIZA YENİ KATILDIM 1996 MODEL RAV4 LE YENİ GEZİLERE KATILMAK İSTERİM

IMG_0356.JPG

IMG_0357.JPG

IMG_0362.JPG

IMG_0365.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR