Yeşil Ömerli Ormanlarında On Road Gezi (04 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,145

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Geçmiş olsun Hakan, kendini ödüllendirmişsin :smiley:

Teşekkürler Uğur Abi, Pazar günü öğlen iyileşmek üzereydim zati, evde çok sıkılmıştım (3 gün yatak). Ömerli'nin doğası ve temiz hava çok iyi geldi, Mustafa abinin dediği gibi sakin sakin tadını çıkararak, durumuna göre risk alıp gezmek, stres atmak işini yine başarılı bir şekilde tamamladık. Dediğim gibi bu gezi ON road oldu :smiley:..

seyrederken ben bile biraz stres attım güzel yerler özellikle son fotograf serisindeki bölgeye bayıldım paylaşımınız için teşekkürler eliniz kuçunuza sağlık :smiley:)
:D

Bazen kendinle kalmak güzeldir.Hiç konuşmadan doğayı incelersin , sorgularsın.Ya da doğa ile konuşursun.Benim de bazen yaptığım şeylerdir.Tek başıma çıktığım gezilerde doğa ile arama hiç bir şey girmesin diye aracın müzik sistemini bile kaparım.Karşılıklı bakışır , konuşuruz.Ve de çoğu zaman anlaşırız.
Güzel gezi , güzel resimler.Sağol.

iyi yapmışsın hakan usta bende bazen kaçamak yapıyorum senin gibi beykoz-şile-ömerli... bu taraflara düşen olursa beklerim...
;)

Görünt009.jpg

Hakan güzel bir gezi olmuş.Bazen on-road doğa gezileri yapmak insanı daha çok dinlendiriyor.Paylaşımın için teşekkürler.

Güzel dilekleriniz için tşkler, zaman ayırıp bakmanız mutlu etti. Soft bir gezide olsa, önemli olan yolda olmaktı, stressten uzaak huzur içinde ve yüzüm güler şekilde bir gezi yaptım, Benim kuçu maşallah hiç sorun çıkartmıyor, hemen her yerde tırıs tırıs gidiyor..

Bu gün itibariyle gayet düzeldim, bakan herkeze teşkler, güzel bir hafta olsun..
Hakan

valla abi çok güzel bir gezi yapmışsın.bende çok severim doğayla basbasa kalmayı.ayrıca aracınız güzelmiş ve geçmiş olsun

jeeper' Alıntı:
valla abi çok güzel bir gezi yapmışsın.bende çok severim doğayla basbasa kalmayı.ayrıca aracınız güzelmiş ve geçmiş olsun
Tşkler...Kafamı dinledim doğa ile buluştum, nefes aldım denebilir..Çok keyif aldığımkesin..

Ynt: Yeşil Ömerli Ormanlarında On Road Gezi (04 Mayıs 2008)

Mustafa Abi bu gezideki sağ taraftan yol çıkışında aracın süspansiyon sis. çalışma mesafesini ölçmüştüm.

Geçen cumartesi yaptıgım amortisör uzatması ile arka lastikleri yaklaşık 9 cm daha aşağı indirdim.

Üvezli gezimiz ile buna bakarsan konuştugumuz fark daha bariz görünecektir.
Slmlar
Hakan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR