Mert gelmeyi istiyorum,
ama dediğim gibi haftasonuna doğru belli olur. Size uymaya çalışacağım.
mertozzy' Alıntı:
bülent abi günaydın... ben şimdi aşağıya liste yapıyorum... gelecek olanlar ismini eklesin.. ben bankoları yazıyorum... ama kürşatı bilmiyorum... diğer gruplamı gidecek, bizle mi gelecek onu bilmiyorum...
1- Bülent
2- Olcayto
3- Mert
4- Cem
5- Tolga
6- Burak ( dünkü yazısından gelecek gibi algıladım )
7- Kürşat
eklemek isteyen eklesin.... Programımız Polonezköy gezisi... bazı hanımları at çiftliğinde bırakma ( bu benim eşim oluyor. isteyenin eşide katılabilir benim eşime )
o zaman Tolga yı bi yakalamak lazım bana mevkii belirtsin bende ona program yaparım sıkıntı olmaz....nereden parkura girilecek nereden cıkılacak o önemli benim için ...giriş yeri belli olsa sabah kahvaltısı hazır bile..... inşallah kafamızdakini yaparız Kürşat acaipte güzel olur.... ama gidişatımız defender gibi görünüyor.........
o zaman Tolga yı bi yakalamak lazım bana mevkii belirtsin bende ona program yaparım sıkıntı olmaz....nereden parkura girilecek nereden cıkılacak o önemli benim için ...giriş yeri belli olsa sabah kahvaltısı hazır bile..... inşallah kafamızdakini yaparız Kürşat acaipte güzel olur.... ama gidişatımız defender gibi görünüyor.........
bülent abi parkur baya bı uzun ben sonuna kadar gıdemedım hava karardı geri döndum ama cuma gunu cem abıyle bıdaha girebiliriz sonu nereye cıkıyo bı bakmak için ben 3 saat falan gıttım sonra geri döndüm ;D
bülent abi parkur baya bı uzun ben sonuna kadar gıdemedım hava karardı geri döndum ama cuma gunu cem abıyle bıdaha girebiliriz sonu nereye cıkıyo bı bakmak için ben 3 saat falan gıttım sonra geri döndüm ;D
sanzuman harareti mevzusu, sanzuman kecelerinde yag kacagi var teshisi kondu. Arabada cok hafifte bir guc kaybi oluyor. Sanzumanda kirik dokuk bozukluk yok ama keceler vs degismesi icin mecburen sokulucek sokuldugundede elden gecer ne gerekiyorsa.