Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,067
hocam size 1 aydır takip ettiğim oksijen diye haftalık çıkan bir gazete var tavsiye ederim çok güzel sanat müzik kitap çok güzel bir gazete yazarları 10 numara siyasetten uzak

Etiketler

hocam günaydın nasıl gidiyor dün güney karavan anlaştığı bir firma vasıtası ile talep ettiğimiz destek tekeri kelepçesini kargo ile gönderdi ancak gelen parça kelepçe yerine destek tekerinin kendisi idi iade yaptık güney karavana a durumu bildirdik bekliyoruz

Arkadaşlar,
Evim okuluma epey uzak olduğundan aylık ciddi bir yakıt harcıyorum. Bir de bunun dışında gezilere gitmem artık çok zorlaştı. Aşağı yukarı pekçok kimse de benim durumumda.
Bu hafta Shell'de kamp yapmaya karar verdim. Yarın kamptayım inşallah. Buna da Yücel Hoca tarzı kamyoncu kamping diyebiliriz. Bize keyif veren aracımızla vakit geçirmek. Bunu da kamyoncularla birlikte konaklayarak yapacağız. Biz bunu zaten hep yapıyoruz. Ama artık uzak yerlere gidecek halimiz kalmadı. Yakın yerlerde olacağız. Her zamanki gibi keyfimize bakacağız...

Güçlü ile beraber sabahtan Shell'de güzelce kampımızı yaptık. Şimdi okul zamanı. Okuldan sonra da Allah kerim, Bakalım kalacak mıyız bugün...

Bugün yine Güçlü ile ağırlık denetlemesine girdik. 1700 küsür kg çıktık. Kendi başımıza denetlemeye girmekte sorun yok. Ama çekme karavanı takınca ne olacağız onu bilemiyorum. Benim karavanım gerçekte 750 kgı geçiyor olmalı...