5.3 HP. (4.4KW)
Şanzıman olduğu için güçten yana sorun çıkmaz. Rampaları yavaş çıkar en fazla.
80 in üzeri sürat zaten düşünülmemeli.
Kenardan kenardan gezeceğim ben.
Planım böyle.
hocam şöyle size konu ile alakalı olarak babamın bundan aynısından vardı mayıs 2021 de motordan düştü kendisi 75 yaşında bacağı kırıldı + ehliyetsizlik+kask yüzünden 3500 TL Ceza ödedik ısrar ettik motoru sattırdık elektrikli al dedik motoru 6000 TL ye sattı bu arada motorda hiç bir şey yoktu oradan zarar sonra kasım 2021 de gitti o aldı bize 11500 aldım dedi birgün ayvacık asos arasında motorlu bir amca görürsen o babamdır şimdi siz 17400 olmuş deyince şaşırdım allah kaza bela vermesin güle güle kullanın iyi günler
hocam şöyle size konu ile alakalı olarak babamın bundan aynısından vardı mayıs 2021 de motordan düştü kendisi 75 yaşında bacağı kırıldı + ehliyetsizlik+kask yüzünden 3500 TL Ceza ödedik ısrar ettik motoru sattırdık elektrikli al dedik motoru 6000 TL ye sattı bu arada motorda hiç bir şey yoktu oradan zarar sonra kasım 2021 de gitti o aldı bize 11500 aldım dedi birgün ayvacık asos arasında motorlu bir amca görürsen o babamdır şimdi siz 17400 olmuş deyince şaşırdım allah kaza bela vermesin güle güle kullanın iyi günler
Arkadaşlar,
Kimseden bir şey istemedim. Son derece onurlu bir insanımdır.
Dilenerek gezmeye olumlu bakmıyorum.
Kimseden bir avantam olmadı,
Kimsenin reklamcısı değilim.
Youtubede yaptığım paylaşımlar sadece ardımda hatıra bırakmaya yönelik bireysel paylaşımlardır.
Her şeyimi emek sarfederek, çalışarak bileğimin hakkı ile yaptım.
Bunların böyle olmasından son derece memnunum.
Ye kürküm ye düzeninin bir parçası olamadım.
Basit araçlarla geziyorum.
Mutluyum.
Her zaman istediğim gibi özgür oldum ve yaşadım. Benim onurlu yaşamaktan anladığım budur. İnsanların arkasından karalamak için bir şeyler uydurabilirsiniz ama sonuçta bununla da hiçbir şey yapamıyorsunuz. Özgür hayatıma bütün çirkinlere rağmen devam ettim ve edeceğim. Yeni bir moto-solo gezi dizisine hazırlanıyorum şu günlerde...
Günlük 200KM üstü totoya zarar. Yapılmasa daha iyi.
Çadırı koyacak mıyım bilemiyorum. Daha önce güvenliksiz mekanlarda çadır kurmuşluğum oldu. Yine de benzin istasyonlarını kullanırdım. Çim alanı olanların. Bunun dışında ücretli kampinglerde zaten severek kalıyorum ama bunların da fiyatları artık otellerle yarışıyor. Belki de en güzeli ucuz otelleri OTELZ uygulamasından takip etmek olacak. Kamp yükü, çadırıyla, matıyla, uyku tulumuyla yine bir yer tutuyor motorda. Ve bunları her gece otele alıp gündüz de motora tekrar yüklemek gerekiyor. Aksi halde motosikletin üzerinde bıraktığınız her şeyin yerinde döndüğünüzde yeller esebilir. Motor için de kilit kullanmak lazım.
Günlük 200KM üstü totoya zarar. Yapılmasa daha iyi.
Çadırı koyacak mıyım bilemiyorum. Daha önce güvenliksiz mekanlarda çadır kurmuşluğum oldu. Yine de benzin istasyonlarını kullanırdım. Çim alanı olanların. Bunun dışında ücretli kampinglerde zaten severek kalıyorum ama bunların da fiyatları artık otellerle yarışıyor. Belki de en güzeli ucuz otelleri OTELZ uygulamasından takip etmek olacak. Kamp yükü, çadırıyla, matıyla, uyku tulumuyla yine bir yer tutuyor motorda. Ve bunları her gece otele alıp gündüz de motora tekrar yüklemek gerekiyor. Aksi halde motosikletin üzerinde bıraktığınız her şeyin yerinde döndüğünüzde yeller esebilir. Motor için de kilit kullanmak lazım.
Doğrudur...
Ancak geçen seneki gezilere baktığımızda,
Yazın yaptığım Akçakoca ve Bolu gezilerinin
ikisini de Connectle yaptığım halde otellerde kalmışım.