Bugün markette bir litresi kırksekiz lira olan ayçiçek yağına baktım. Yok arkadaş ben bu kadar değerli bir ayçiçek yağına layık olamam diye düşündüm ve almaktan vazgeçtim. Allah bunlara neden olanların cezasını versin inşallah.
Bugün; ekmeğimi uzun süredir kendim yapmıyordum, kendim ekmeğimi yaptım. Meyve-sebzeyi de Migrostan sipariş verdim. NatGeo izliyorum. Canım dışarı çıkmak istemiyor bugün hiç mi hiç...
İstediğimi yaşarım, dilediğimi olurum. Bana iftiranın böylesiyle de hiçbir şey yapamadılar. Hala da geziyorum ve paylaşıyorum özgürce.... İnadına.
Çatlasınlar.
Sırttan ve arkadan yaptığınız aptal gıybetinizle de bana hiçbir şey yapamadınız. İstediğimi olurum, dilediğim gibi gezerim, dilediğimce yer içer yaşarım. Hiç de bir şey yapamazsınız bana...
Haysiyetsizler sizi...
Motosikletimin bu hafta teslim edilebileceği söylenmişti. İnşallah doğrudur. Motosikletimi kullanmak için sabırsızlanıyorum. Önce rodaj var pek öyle uzaklara gidemeyeceğiz başta. ilk önce 500 km boyunca 30'u geçmeden süreceğiz. Tabii sabırsız sürücüler bizi çiğneyip de geçerlerse naparız bilmiyorum. Ama çok uzaklara gitmeden bu rodaj işini halletmeye bakacağım buralarda.