Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,718
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

Alp yemeğe katılmam mümkün gözükmüyor,
Yemeğin uzun geçeceğini düşünerek,
,kahveye yetişmeye çalışacağım,
Çıkmadan önce sizi ararım .

Etiketler
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

Bende iştirak etmeye çalışıcam ama zaman konusu belli değil. Kerim üstad gibi bende çay'a yetişirim sanıyorum. Görüşmek üzere.

figo' Alıntı:
Gelirsen yemekten sonra fark edersin çiğdem :eek: :eek: :eek: ;D ;D ;D

ömer bu aralar yediklerime dikkat etme gibi bi fikre kendimi hazırlamaya çalışıyorum lütfen bu hazırlık aşamasını böyle yemeklerle toplantılarla felan riske atmayın bakın sonra dayanamam o farkı görürüm kendime çok kızarım :D

Son anda bir sürpriz olmazsa maalesef toplantıya katılamayacağız. Çok istediğimiz bir buluşmaya gelememek gerçekten üzücü. Bir sürpriz olurda gelecek olursak Alp Tokat beye gsm den ulaşırım.

Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler.

Selamlar,

Çiğdemciiimmm geçmiş olsun canım,bende niye gelmiyorsun diye düşünmeye başlamıştım....

1- Zerrin hn. (Ceranus) - 1 kişi
2- Alfonse(Alfonse) - 1 kişi
3- Ferdane Gül(ferdane gül) (1 kişi)
4- Işıl Bayrak(şekerşey0606)
5- Ömer Günay(figo) (2 kişi)
6- B. Emrah Biçer(focus)
7- Sibel Bağlı
8- Eren Atac(erenatac)
9- Necla Azçetin(jadeit)
10- Özcan - Gülen Baran
11- Kerem - Nil (kesinleşmedi)
12- Ozan Yurdakul (OzanYur) - İptal söz konusu
13- Kezban Amir Ganjavi İptal sözkonusu
14- Kerim Alöç (YazarGezerYolÇizer) - 1 kişi - Cuma günü netleşecek
15- Hacer & Vedat ATLAR (VEDAT75) ( 2 Kişi)
16- Kerem (wastiee) - 1 kişi
17- Meral Doğan - 1 kişi
18- Murat (VARHUB) - 1 kişi

2- Alfonse(Alfonse) - 1 kişi
3- Ferdane Gül(ferdane gül) (1 kişi)
4- Işıl Bayrak(şekerşey0606)
5-6 Ömer Günay(figo) (2 kişi)
7- B. Emrah Biçer(focus)
8- Sibel Bağlı
9- Eren Atac(erenatac)
10- Necla Azçetin(jadeit)
11-12 Kerem - Nil (kesinleşmedi)
13- Ozan Yurdakul (OzanYur) - İptal söz konusu
14- Kezban Amir Ganjavi İptal sözkonusu
15- Kerim Alöç (YazarGezerYolÇizer) - 1 kişi - Cuma günü netleşecek
16-17 Hacer & Vedat ATLAR (VEDAT75) ( 2 Kişi)
18- Kerem (wastiee) - 1 kişi
19- Meral Doğan - 1 kişi
20- Murat (VARHUB) - 1 kişi

Kesin katılım 15 gözüküyor..... Keşke herkesi aramızda görebilsek...

Özcan beylerin iptal ihtimali üzücü.... Gelmenizi sağlayacak süpriz gerçekleşir umuyorum :smiley:

Cidowsky hannım, çok çok geçmiş olsun...

Fatoj hanım,
Jet yolda da, oralarda hava kötüymüş, inemeyebilirm diyor pilot ;D
White Limo gönderelim, şöyle en uzunundan, ışıklı mışıklı, black şöförlü.... ;D

Rezervasyonu yaptırdık. Mekan yeterli büyüklükte Figo. Dert etme ;D

Gecikme v.s. durumda Konak Şefi Alaattin beye ( 310 15 15 , 310 25 25 , 310 55 99 ) veya bize ulaşabilirsiniz....

Saygılar....

alp sağol iyi dileklerin için ben geçen hafta sonu hiç dinlenemedim hafta sonuda sabah 10 akşam 9 2 gümde çalıştım bu hafta sonuda öalışacağım daha dinlenemedimde akşamlarıda erkenden sıcak su torbamı laıp yatıyorum valla ama dediğim gibi iyi hissedersem gelmeye çalışacağım zerrini benim yerime öpücüklere boğun olurmu selamda söleyin ben aramaya çalışırım akşam kendisini

Listemizin güncel hali:

2- Alfonse (Alfonse) - 1 kişi
3- Ferdane Gül (Ferdane Gül) - 1 kişi
4- Işıl Bayrak (Şekerşey0606) & 10 kaplanın gücü :smiley:
5-6 Ömer Günay (Figo) - 2 kişi
7- B. Emrah Biçer (Focus)
8- Sibel Bağlı
9- Eren Atac (Erenatac)
10- Necla Azçetin (Jadeit)
11-12 Kerem -Nil -- Nil ve Kerem (FlyingSurfer & Mrs.Flyingsurfer :smiley:) - 2FlyingSurfer ;D
13- Ozan Yurdakul (OzanYur) - İptal söz konusu
14- Kezban Amir Ganjavi - İptal sözkonusu
15- Kerim Alöç (YazarGezerYolÇizer) - 1 kişi - Cuma günü netleşecek
16-17 Hacer & Vedat ATLAR (VEDAT75) - 2 Kişi
18- Kerem (wastiee) - 1 kişi
19- Meral Doğan - 1 kişi
20- Murat (VARHUB) - 1 kişi

Kesin katılım 17 gözüküyor..... Keşke herkesi aramızda görebilsek...

Arkadaşlar, FlyingSurfer Kerem' in ve Sayın eşi Nil hanımın katılımı kesinleşti. Kendilerini aramızda görmekten onur duyacağız.
( Kerem, listede Nil' in adı ile seninkinin yerini değiştirdim müsadenle :smiley: Hanımlar önce, di mi ama :smiley: pardon :smiley: ;) )

Çok sevindim... :smiley:

Gecikme v.s. durumda Konak Şefi Alaattin beye ( 310 15 15 , 310 25 25 , 310 55 99 ) veya bize ulaşabilirsiniz....

Saygılar....

Yemekten geldik ,başta Zerrin olmak üzere gelen tüm Ankara gezenbilir üyelerine teşekkür ederim...Zerrin yüzünde acılı da olsa mutluluk ifadesini görmek çok hoştu :D ...

İftar yemeğinde olduğu gibi ,cuma akşamı da listeye adını yazan herkes gelmişti;grubumuzun ciddiyetini gösteren önemli bir husus bence....112 adet bu gece resim çektim,yavaş yavaş eklemeye başlayacağım....

Gecenin ilk saatleri;Ömer Bey ve kardeşi ,Alp Beyler...
Diğer kare...Ömer,Alp ve Murat Bey(Alp Beye göre Kemal Bey ;) :D ) ve ben ;)

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 001.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 002.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 005.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 004.jpg

Murat Bey,masanın sağ yanını kapatmış gibi görünse de Eren Beyler,Işıl ve Necla gelince durum değişti...

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 027.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 029.jpg

gezenbilir 2 ekim 2009 kale 033.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

SON KONULAR

Geri