olasiliksiz
98'rav4
Ynt: zj şanzuman arızası
Muhtemelen zaten bu yüzden benim aracın şanzımanına kimse el atmadı şimdiye kadar. 60binden 250bine 190bin km olmuş, kimse çıkıp dememiş ben bu işi yapar hallederim... Ellemeyelim elimizde patlamasın, zaten ciddi bir sorunu yok hafif bir vuruntu yapıyor, takma kafana modundalar
Size tavsiye edebileceğim hatta şiddetle önerebileceğim tek bir şey var o da "Kesinlikle işten anlamayan, sağlam referansı olmayan Ustaya götürmeyin aracı" Bizim bir arkadaşımızın 5.9 ' un şanzımanı arıza yaptı geri vitesi gitti, sözde usta olan adam şanzımanı topladı fakat 1 gün sonra şanzıman tamamen dağıldı.Tekrar toplandı yine sorun çıktı, tekrar toplandı.Çok şükür şu an sorunsuz kullanıyor.Ancak işi bilmeyen adamlar yüzünden astarı yüzünü geçti masraf 1 iken 3 oldu.Demem o ki masrafından kaçınmayın, yaptırırken işinin ehli bir adama tam olarak yaptırın, sonra hem masrafı hemde stresi sizi üzer.
Muhtemelen zaten bu yüzden benim aracın şanzımanına kimse el atmadı şimdiye kadar. 60binden 250bine 190bin km olmuş, kimse çıkıp dememiş ben bu işi yapar hallederim... Ellemeyelim elimizde patlamasın, zaten ciddi bir sorunu yok hafif bir vuruntu yapıyor, takma kafana modundalar