Ynt: zj şanzuman arızası
Selamlar
Beyler bahsettiğiniz şikayetlerin çogu otomatik şanzımanın bitiş sinyali gibi duruyor, bir tamir takımı alıp ( metalik balata keçeler vs.) şanzımanı indirmek gerekir gibi görünüyor. Araç viteste giderken boşa geçmiş gibi davrandığı an drive taslarını trübini de bozabilecek bir süreci başlatmadan iyi bir ustaya götürün derim. Otomatik şanzımanda en iyi usta Otomatikçi Nuri idi Boğaz köprüsü üzerinde patlayan lastiğini değiştirirken başka bir araba çarptı Rahmetli oldu, Şu an tavsiye edebileceğim ve 80 - 90 lı yıllarda yarıştığım zamanlarda benim pontiac trans-am inde şanzımanını indirip yapan Horoz Cemaldir ayrıca amerikan 8 otomatik makinalarda tek gecerim yarışta yatak sardığımda motorda yaptırmıştım. google da araştırın horoz cemal yada horozperformance diye web sitesini inceleyin aklınıza yatar kalbinizlede onaylarsanız gidip konuşursunuz, oğlu şu an dükkanı işletiyor kendisi ordaysa dikkatli olun delidir ;D amerikan motoru hakkında ne ögrendiysem ondan öğrendim, 70 ve 90 lı yıllar arasında imal edilmiş V8 lerde fena sayılmam. İstanbuldaysanız çözülemeyen sıkıntılı sorunlarınız varsa gidip konuşun derim.
saygılar.