Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bolu - Düzce- Karabük-safranbolu Yürüyüş ,Offroad ve Kanyon rotası tavsiyesi
Ömer Bey teşekkürler, Hemen araştırıyorum amacım birazda o bölgede o tarihlerde etkinliği olan doğa sporları grublarının etkinliklerine katılmaktı rehber eşliğinde olması iyi olacaktı. sanırım yerli vatandaşların...
Ynt: Yapmadan Dönme
Gündoğmuş da yazın en sıcak günlerinde eğrigölün kıyısına çadır kurup sabah erkenden eğrigöle girmeden, Giği dağı zirvesi yapmadan, Söbüçimen yaylasını görmeden dönmeyin.
Ynt: Bolu - Düzce- Karabük-safranbolu Yürüyüş ,Offroad ve Kanyon rotası tavsiyesi
Bu bölgelerde bulunan bir yürüyüş grubu yada doğa sever bulursam dişimi kıracağım halen kimseden ses yok
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası
Güzel bir çalışma olmuş 2009 da windows mobile telefonumda (hd2) denemiş harita download etmekten yorulmuştum sadece Torosları kapsayan çalışmam 7 gb sınırına geldiğinde bıkıp bırakmıştım. Haritaların olduğu...
Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi
Sn. uda4a 10 günlük bir bolu ve çevresinde offrod ve yürüyüş etkinlikleri için gideceğim. Gerede yaylalarındaki rotalarınızı .gpx uzantılı paylaşırsanız çok memnun olurum bunun dışında önerileriniz bekliyorum bölgenin yabancısıyım orda...
Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi
Monti, o kadar teknolojiyle bir sahra savaşını elektronik olarak yönetiyor olmanız gerekirdi :)))
Neyse gelelim konumuza Yürüyüş ve dağcılıkla ilgilenmiyorsanız size bir gps den ziyade Android uygulamalı bir teleon önereceğim motorda şarj...
Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 )
Geç kalmış bir mesajda olsa andoid işletim sistemli telefonlarda rota takibinin birçok yolu var www.wikiloc.com sayfası ve bu sayfanın android- ios windows mobile uygulamaları mevcut uygulamayı indirip rota takibi yapabilirsiniz.