2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,421
Burak bey , bu ''şehir içinde 3-4km öteye bisikleti bırakmak'' neyin nesidir?..anlayamadım.
Bazı cadde/sokaklara bisikletle girmeye izin vermiyorlar mı yoksa?..:confused:
Yoksa tamamen inisiyatifiniz doğrultusunda ''yürüyerek gezme'' moduna mı getirdiniz kendi ayarlarınızı ..:smiley::tearsofjoy:
 

Etiketler
Burak bey , bu ''şehir içinde 3-4km öteye bisikleti bırakmak'' neyin nesidir?..anlayamadım.
Bazı cadde/sokaklara bisikletle girmeye izin vermiyorlar mı yoksa?..:confused:
Yoksa tamamen inisiyatifiniz doğrultusunda ''yürüyerek gezme'' moduna mı getirdiniz kendi ayarlarınızı ..:smiley::tearsofjoy:
Yok efsaneyi mavna müzesinin oraya bıraktım karavanı yani.Şehire 3.5-4 km uzakta oradan bisikletle Şehire gittim.Bisiklet heryere giriyor.Ama bazı yürüyüş yollarında elinizde götürmeniz gerekiyor.
 

IMG 4518
Merkezde bir bisikletçi buldum elektrikli bisiklet bakayım fikir olsun diye gittim.Bu arada Brompton bisikletime yan ayak buldum.Bu da günün sürprizi oldu bana.
 

IMG 4522
İyi ki bayan olmamışım kocam iflas ederdi.Alışverişi çok seviyorum hele de ilgi alanıma giren teknik şeyler olursa.Büyük bir Satürn e girdim.Daha önce böyle enteresan Satürn görmemiştim.Hobby ler için enteresan reyonlar var
 

IMG 4525
Model reyonunda arazi araçları var çok güzel.Ben de vakti zamanında model uçaklarla uğraşmıştım çok keyifli ama biraz maliyetli hobby.O zaman rahmetli annanem sponsor olurdu hey gidi günler hey.Ben ortaokul öğrencisiydim
 



Avrupadan uygun fiyata güzel bir karavan al yaz boyunca gezdikten sonra orada güvenli bir parka bırak istediğin zaman uçağa atla git karavanı bıraktığın yerden al yeni geziye başla,bu fikir bana cazip gelmişti araştırdım ancak malesef Almanyada yabancıların yerleşik bir adresi olmazsa araç satın alamadığından gerçekleşmedi.şimdi yeni plan Bulgaristanın emekli Türk vatandaşlarına çok kolay verdiği oturum iznini almak daha sonra Bulgaristan shengen'e geçtiğinde Avrupadan bir karavan alıp gezi sonunda yunanistanda türkiye'ye yakın bir otoparkta bırakıp dilediğim zaman yurt dışında kullanmak.
 


burak bey gezi devam etmiyor herhalde. döndünüz sanırım.karavalamı türkiyeye döndünüz karavanı almanyada mı bıraktınız acaba.
 

Ekli dosyayı görüntüle 61478 Ekli dosyayı görüntüle 61479 Ekli dosyayı görüntüle 61480 İki sene önce gezi dönüşü İgomenitsa dan Türkiye ye dönerken de Meteora ya uğramıştım.Orayı da bu güzergahta tavsiye ederim.Ama yoldan bir hayli ayrılıp çok dar Ve virajlı bir yoldan ulaşılıyor fakat değer
Merhaba, 94 model VW T4'ümüz ile çıkabileceğimiz gibi mi yollar acaba? Ve ulaştığımızda etrafta araç içerisinde konaklayabileceğimiz yerler mevcut mu?
 











IMG 4554
IMG 4559
IMG 4562
IMG 4565
IMG 4568
IMG 4571
Almanya da akşam şehirler ölü gibi olduğundan genelde gece varacağım yere varıp sabah gezmeye çalışıyorum.Ama Wesel e vakitli vardım.Karavan yeri de çok yakın Şehire.Dechatlon dan aldığım e-bike ı çıkarıp Şehire indim.İn cin top oynuyor.Şehir dediğime bakmayın küçük bir kasaba.Rhen kıyısında Ve karavancıların tur rotasında.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,463
Mesajlar
1,518,248
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst