Arama sonuçlarınız

1. öğretmen

Vitara Benzin Pompası Hakkında?..

Ynt: Vitara Benzin Pompası Hakkında?.. Merhabalar Oğuz bey benzin pompasının arıza yaptığı zaman aralığında aracımın kaç km de olduğunu sormuşsunuz.Şu anda 85000 de olduğuna göre o zaman yaklaşık 78-80 bin km lerdeydi.Umarım yardımcı olmuşumdur.

2. öğretmen

Suzuki JLX Asfalt Aracı mı? Arazi Aracı mı?

Ynt: Suzuki JLX Asfalt Aracı mı? Arazi Aracı mı? Merhabalar Çağlayan bey yeni aracınız hayırlı olsun.Arka planda görülen pointer ler çok güzel görünüyor doğru anladıysam eğer avcısınız.Ben de avcıyım,çok güzel kurzhaarım var.Geçen yıl Karadeniz buluşması yapmıştık Fatsa da,bu yıl da Terme de 31...
  3. öğretmen

Vitara Benzin Pompası Hakkında?..

Ynt: Vitara Benzin Pompası Hakkında?.. Merhabalar,benimde 2000 vitaramda aynı sorun yaşandı.100 lira masrafla problem halloldu,ancak şanslıydım çünkü arıza sanayi sitesinde bir arkadaşı ziyarete gittiğimde meydana geldi sağolsun arkadaşlar hemen işi hallettiler.Gerçekten ulaşılması zor bir...

4. öğretmen

2000 Vitara jlx 1.6 Triger Kayışı Hakkında ?..

Ynt: 2000 Vitara jlx 1.6 Triger Kayışı Hakkında ?.. Merhabalar,ben de set olarak yanılmıyorsam 158 liraya almıştım.İki rulman bir de kayış,tabii işçilik hariç sadece parça parası bu kadar tutmuştu
  5. öğretmen

Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Teşekkürler Serkan bey gerçekten eskiler kötü araba adamı usta yapar derlerdi de inanmazdım.Şaka şaka; şu an başka hiçbir araçta gözüm yok kullanırken zevk aldığım,arızaları ile bile uğraşırken zevk aldığım aracımı çok seviyorum.Görüşmek üzere...

6. öğretmen

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. Merhabalar benim de 2000 model otomatik 1.6 vitaram var echoteck marka sıralı sistem lpg takılı asfaltta 100 km de 10 litre şehir içinde de 13 litre civarında yakıyorum ve aracımın performansından çok memnunum.Benzindemi gidiyor...

7. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Serkan bey teşekkür ederim ilginiz için,artık ne yapacağımızı şaşırdıkta öylesine debeleniyoruz.Bugün yine sanayideydim eski ve iyi bir motor ustası bir ağbi var arabanın sorununu tartıştık biraz. Bu şekilde kullanılmasının bir sakıncası...
  8. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Manifolt çıkışında motor yağı ve suyun biraraya geldiği bir yer varmı?Yani burada nasıl suya yağ karışma ihtimali var ,biraz bilgi verirseniz sevinirim.
  9. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Toz şeklindeki bu maddeyi kullandım ancak yine problem devam ediyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım.Ne olur bir yardım.

10. öğretmen

4 Çeker Modunda Gelen Ses ?..

Ynt: 4 Çeker Modunda Gelen Ses ?.. Evet aynı ses benim 2000 model vitaramda da var ilk önce bu sesi hissetmemiştim.Genelde müzik açık olduğu için ancak bu kış aşırı karlı bir gün arkadaşımla beraber biraz adrenalin yaşayalım dedik ve öyle zor yerlerden geçtik ki o ara konuşmayı unutmuşuz,o...

11. öğretmen

Vitara 3K İçin Ön Cam Rüzgarlığı

Ynt: Vitara 3K İçin Ön Cam Rüzgarlığı
  12. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Ürünü denedim ama çok az yağlanma devam ediyor gibi geldi.Daha deneyeli 1 hafta oldu ama yağlanma o kadar az oluyor ki henüz tam bir sonuç belli değil bir kaç gün sonra net gözlem yapabilirim.İnşallah sorun ortadan kalkar.

13. öğretmen

Ynt: Vitara 3K İçin Ön Cam Rüzgarlığı Merhaba arkadaşlar,parçacı ile görüştüm öncam rüzgarlığını aldığı toptancısı Trabzon daymış; isim Zeki Birinci ,iş yerinin adı Zekplas,tel: 0 462 325 25 31 Trabzon.Arayıp görüşebilirsiniz.Kolay gelsin.
  14. öğretmen

Ynt: Vitara 3K İçin Ön Cam Rüzgarlığı Merhabalar,Fatsa da aksesuarcı arkadaş benim vitaranın rüzgarlığını sipariş üzerine getirtmişti.Aldığı toptancısı ya Ankara dadır,yada İstanbul dadır.En kısa zamanda telefon veya adresini alır ve sizlere iletirim.
  15. öğretmen

Ynt: Vitara 3K İçin Ön Cam Rüzgarlığı Merhabalar,gerçekten yağmurlu havalarda cam açmanın sorun olduğu birgerçektir.Bu durumda rüzgarlık büyük yarar sağlıyor.Aksesuarcılarda bulunuyor, ben Fatsa gibi küçük bir yerde buldum ve aracıma taktırdım.Hem görüntü hemde kullanım açısından güzel...

16. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Teşekkür ederim.En kısa zamanda deneyeceğim.Sonucu da sizlerle paylaşırım.
  17. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Deniz bey ilginiz için teşekkür ederim.Ancak bu ürünün adını ve nerede bulacağımı bilmiyorum bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.Tekrar teşekkürler.
  18. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Merhabalar.Aracımı servise götürdüm,radyatördeki yağlanmaya bakarak çok az bir yağlanma olduğunu bunun için motoru açmaya gerek olmayacağını önceki contanın bozukken kaçırdığı yağın kalıntılarının radyatörde toplandığını söylediler.Bende radyatörü...

19. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ Şenol bey şanzuman yağında eksilme zannedersem yok ancak radyatörden şanzuman yağı karışıyordur diye radyatörü de değiştim zaten ama bir değişiklik yok henüz(internette arızanın buradan kaynaklanabileceğini belirten bir yazı bulmuştum).Daha önce...
  20. öğretmen

Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ İlginiz için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri