Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme
selam cihan. yurda dondugun zaman bize resim gonder.inceleyelim bakalim... bir yerde cok kucuk ve basit bir hata var bence.
yuvarlak top gibi olan vasiler w124 serisi salonlar icin.G icin pekl uygun sayilmaz.[yillar once ben denemisdim... :(]...
cihan, aracin senesi nedir ? buuk ihtimal engine mountlarin bozukdur....
ilk yazinizi tekrarokudum cihan. sen sorun yapim hatasi da olabilir kardes. salondan cikma kulaklar nasil acaba ?
ciddi bir gozetleme iyi olacak sanirim. ;)
resim...
iyi aksamlar .
aracin senesi nedir acaba ? 82'ye kadar motor kulaklari yuvarlakdi. sonrasinda 308 van tipi uzun ucgen tipiydi.[motogezgin degismis zamaninda, resimlerine bakarsan gorursunuz] eski tip kulaklatin vasileri cok iyi degildi...
Ynt: Mercedes G ' ye Turbo ..
yurru ozgur kardes, kim tutar seni. aldin etrafina saglam adamlari , tamamsin massallah. arkan yere gelmez. bence aracini super bir sekilde cikarirsin evelallah.. :)
mehmet abi inkblotz [ mark ] cok bilgili ve asiri detayci... yaptigi isleri biliyorum. bu son...
selam osman ! :-[ pardon,,,,fatin abi'nin
memleketini hep karistiriyorum ama bir sebebi var. aklima gelsin soyleycem.. ;)
fatin bey'in sanziman getrag serisinden. 711 110 serisi , wolf 711 116. ikisi ayni verilere sahip. tek farki etiketleri. o da arac...
cok temiz durumda ORC yay. cok az kullanilmis. elimde bir set fazla bulunuyor.
mersine kadar teslim 750 euro. normal almanya fiyatlari 900 euro'dir arti nakliyat. [1300 euro toplam maliyeti oluyor]
saygilar
huseyin
Ynt: yukseklik farkı
beyaz arac 230 benzinliyse, kilo farki var . ayrica motogezgin, senin yaylar sanirim normal mb verilerinde. yani onler kirmizi emsali arkalar ise beyaz. ayni zaman mi aldiniz kardes ? neye gore aldiniz ? saseye gore mi ?
birde unutma ki senin aracda vinc de var.on siper...
Ynt: yukseklik farkı
ilginc !
bence o arcda bodylift yok. olsa tampon ve panjur arasi olacakdi.
yaylarin arasinda belki spacer yapmis olabilir. veya yaylari uzun sase gore olabilir. lastikleri seninkiyle ayni olcu de mi ??
saygilar
huseyin
Ynt: G nin kaderi
evet nadir abi, senin kutuyu cop bosaltsana, sana ozelden yazdim ama ulasmadi.. mesaj kutun doluymus diye bana kirmizi uyar yazisi gelmis.
yigito kardes.sonunda G istemen iyi oldu. gec de olsa gercekleri sende fak etmisindir. ;) pajero iyi arac, aksini dusunmek ayip olur...
cana gelecegine mal gelesin kardes. bos ver.
onemli olan bundan sonraki calismalar. dedigim gibi motor revizyonu duzgun yaptirin. 240GD aslinda fena degil. cok saglam ve sorunsuz olacak. sanzimanin 5 degilse 5'le. ;) k&n apollo air filter, snorkel ve mazot pompa...
Ynt: Ener-G-Force
simdiye kadar ener-G hakkinda encok begendim tanitim videosu. torie'nin de buyuk payi var bu is de tabii... :D
ya aracin 4 adet motoru varmis yaa,,, her tekerin uzerinde birer tane...
ilk kez G icin guzel bir gelecek gordum.. ne diyon nadir abi ...
Ynt: bu araç için düşünceleriniz?
ben G hastasi birisi olarak sana ml'i onercem .[ ml 270 cdi ise tabii] uzun yol kullanim daha rahat ve yakit daha iyi...
G dusunurseniz ve agir off road yoksa aklinda 463 kasa iyi arac, ama tabii ki daha pahali.
saygilar huseyin