Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen
Ulen sen halamı konuşuyon ya :D :D :D Toplasan 5 defa arazide gördüm 5 ide hüsran , fiş çekmekten, diferansiyeli toplamaktan, camış gibi yayılmaktan bıkmadınmı sen daha :D :D :D Fotoroman yaptık senin maceraları , yine koydurma...
Sana bir özet geçeyim aynı dönemde 38 lastikli v8 motorlu defender , edelbrok 4 bare karbüratör, ve bloss lpg ile 350 el pi ci de, 600 civarıda beninde yakıyordu, gazı dibe yapıştırmazsan , yapıştırınca +2 boğaz jetler açıldığı için...
Abicim yakıt bana komaz, gittiğim 300 metre ;D ;D
Vx100 ün ve 80 in benzinlileri ne yakıyor haberin varmı, hele birde araziye çık oyy oy :D
Ahahahaha Koç alians a 3 saat yolu keyif içinmi tarif ettik şimdi :D :D
Abicim şu bir gerçek Cihanda manyetik alan var LR la etrafında dolaşırsan durduk yerde dağılır araba, denenmiştir :D
Kürşad anormal bişey yapmaya gerek yok önceki mesajı oku ben low a bile almamıştım diff i düştü diyorum adamın :D :D :D onlar bana hala aks maks uzun yol , dayanıklılık falan diyor ;D ;D 300 metrede kaput ben başka bişey...
Yaw bırak Cihanı , Peşimden gelirken ben low a geçmeden dif i düştü adamın yere çekici çağırdık koç alians ;D ;D
oraya buraya vurayım demedimki , benim kendime göre bir test parkurum var arka bahçede , neyin nereyi geçip geçemeyeceğini biliyorum, orada 10 dakikada test eder notunu veririm. geri kalan 20 dakika parkurdan çıkarma vinçleme çekme...
Oy oy oy Abicim çok uzun yazmışsın ben yaşlıyım bikerede okuyamam bunu , ;D sonuna gelirken başını unutuyorum , iyice bir akuyayım sonra cevap yazarım :)
Bunu deyince aklıma Onur geldi ,arabayı almış gelmiş ilk gün bir test edelim dedim, daha yeni başlamıştık teste adam düşüp bayıldı , 1 saat falan cümle kuramadı pe pe pe ;D ;D ;D ;D
Afferin, bak sende öğrenmişsin neyin en olduğunu, ne varsa eskilerde var.
onlardada kalorifer yok ısıtmalı ön cam lazım ;D ;D ;D
:D 35 le bişey yok ceanim , sen tak 38 i beraber kırılanları sayalım bakalım adam başı kaç para girecek :D
Abicim toyotaya 35 (vx80) takan kaç adam tanıyorsun? Kaçı arazide zorlamaya cesaret edebilir?
Ben sana örek vereyim 4 yıldır arabamda 35 var , %100 kilitle kayalıkta bile dibine kadar zorladım, ne kırık ne dökük.
TYT forumlarına...
LR sert demişler işte :D bizde yumuşak demedik zaten , herzaman diyoruz bu errrrkek arabası :D
Onunki hepten beter pembeli membeli :D
Güvercinler bile öğrenmiş ben ne diyeyim ;D ;D ;D ;D ;D