KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet bu kadar oynamışken 6 civataya kalan kupayıda kaldırmaya karar verdim sonunda.yarın üstünden alıyoruz nasipse....komple patlak catlak temizlik canavara tel takıp komple temizliycez şaseyi falan...yarın resimlerini eklerim umarım...
ne kaportada ne şasede elimiz deymedik yer kalmıycak yani....okadar masraf etmişken boyanmadık bakılmadık nokta kalmasın...şimdi bugünden bikaç resim ekliyorum
vallaha en iyisini yapmışsınız.aklında kalacağına indir aşağı b..ku püsürü neyi varsa dök gitsin.hem ne yaptığını bilirsin.ne olacağını da tahmin edersin.al sana sıfırdan imalat gibi.bunun keyfi de başka... Allah işnizi rast getirsin.tebrikler ..
şaseyi öyle bir temizledikki yarın resimlerini koyucam insallah şaseyi derkende motor,şanzıman defransiyellerde neredeyse 1 parmaktan fazla 30 yıllık yağ pas katmanları vardı hepsi kostik benzin yağ sökücülerle temizlendi....yarın bi posta kostik daha yapıcaz....akşam üstü çektiğim bi kaç resmide ekliğim içimde kalmasın
Üstadım gönlünce olsun İnşallah. En güzelini yapıyorsun. Her yeri elden geçiyor. En azından kafan rahat olur. Derlerya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye. Hayırlısı olsun. Seneye bende aynı muameleyi yapacağım nasip olursa. Kal sağlıcakla...
Üstadım gönlünce olsun İnşallah. En güzelini yapıyorsun. Her yeri elden geçiyor. En azından kafan rahat olur. Derlerya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye. Hayırlısı olsun. Seneye bende aynı muameleyi yapacağım nasip olursa. Kal sağlıcakla...
şase öyle bir temizlendiki şaşarsınız...üstteki mesajlarda yazıyor 2 defa kostik ve kimyasallarla temizlendi ve tamammen motor ve şasi heryer boyanacak...bugün cok yoruldum cektiğim resimleri ekleyemedim ama yarın şanzımanı difransiyelleri sizin için çeker eklerim.....zaten aşama aşama ekliyorum şasenin ve motorun boyanmıl hallerinide göreceksiniz insallah....ama bi yandan işler biyandan arabanın takibi cok yoruluyorum...akşama evde fırsat olursa bugünki resimleride eklerim yada yarın.....