1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,247
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Çok güzel gidiyor,
Bu kadar emek sarfettiğiniz aracınıza binmek sizin için ayrı bir keyifli olacak.
Tebrikler. Kolaylıkla sonuçlanmasını diliyorum.

Etiketler

yugun' Alıntı:
Çok güzel gidiyor,
Bu kadar emek sarfettiğiniz aracınıza binmek sizin için ayrı bir keyifli olacak.
Tebrikler. Kolaylıkla sonuçlanmasını diliyorum.
. Eyvallah çok teşekkür ederim.yavaş yavaş yaklaşıyoruz sona

ha gayret kolay gelsin.yakın olsaydı mutlaka uğrardım.

ya eskiden babkalede yazlık vardı 2005 ten beri artık terk ettim oraları ama arada bir yine arkadaşlara uğruyorum.hatta 2009 da bağkur u falan da edremitte yatırmıştım .vallah işler acılırsa ben hemen kacmaya bahane arıyorum.kısmet diyelim.Allah bir kapı açarsa olabilir.kaz dağları na da iki sene oldu u gelmeyeli.neyse sana kolay gelsin umarım keyfine göre elden ecirir ve sağlıkla binersin.

araç halen boyacıda .araya ufak tefek işler aldığı için akıcı iş cıkmıyor bende sürekli uğramıyorum...bu gün lastiklerimi aldım federal couriga m/t 235/85/16 4 adet lastiği 1100 tl aldım.birde jant tutuşturdular elime aracın üstünde görebilmem için.aslında güzel durdu ama henüz fiyat vs konusup netlestiremedim.

şimdi resimlerini cektim onlarıdagöstereyim size

IMG_0320.jpg

IMG_0319.jpg

Jant'ın resmini de koyabilirmisin?
çok merak ettim valla.
ben de uzun zamandır 16' jant bakıyorum ama istediğim gibi bulamadım.
hep 15' buldum :( biliyorsun bizim doçlar biraz iri arabalar.
15' bale pabucu gibi durur sanırım ;)
selamlar

ah be muhacır ben sana benimkileri verirdim jantla o paraya yawww ama fotoları çekemedik . olsun hayırlı olsun yinede

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ne renk boyayacaksın aracı.
abi araç resimlerdeki renge boyanıyor çöl kumu gibi bişey 252 krem diye geciyor galiba ama tepeden turnağa zaten resimlerden aracın 3 parça olduğunu görmüşsündür

kabasakal73' Alıntı:
Jant'ın resmini de koyabilirmisin?
çok merak ettim valla.
ben de uzun zamandır 16' jant bakıyorum ama istediğim gibi bulamadım.
hep 15' buldum :( biliyorsun bizim doçlar biraz iri arabalar.
15' bale pabucu gibi durur sanırım ;)
selamlar
selamlar ...
ya jantlar hiç hoşuma gitmedi .dün tek jant elimde şaseye bağladım 1 saat falan baktım öle ama olduramadım arac tofaş şahin gibi olacak takarsam o yüzden hemen gidip teslim ettim geriye..şimdilik orjinal sac jantlarını arac rengi boyayıp kullanmayı düşünüyorum tekrar paralanıncada çık şık offraod jantlar var 1500 tl civarı öyle bişey alıcam.hosuma gitmeyince jantların resimlerini cekmemiştim

araç aslında kırmızıymıs ama bende önceki sahibi bu renge boyatıp ruhsata işletmiş.benimde cok hosuma gitti renk o yüzden kreme devam..aslında ben mat yeşil yada mat siyah düşünüyordum ama krem işime sindi ruhsatta da öyle olunca devam dedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR