Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)
Arazinin binek arac icin sorun olacagini zannetmiyorum.
Fakat arazi deniz gibi acimasizdir.sinirliyken yakalanirsaniz arazi aracina bile buyuk hasarlar verir.
Dikkati elden birakmadiktan sonra sorun olmaz
Merhaba Ahmet Bey ,
Etkinliğimizin yapılacağı alan İstanbul'a 6 , Ankara'ya ise 10 saat mesafe de bulunmaktadır.
Ve bu verilen saatler minimum saatlerdir.
16-17 Mayıs Tarihleri arasında yapılacak olan Açık Lise sınavları yanında herkesin bizler gibi 18 Mayıs için Senelik izin kullanma imkanları olmayabiliyor.
2008 yılında 17-19 Mayıs tarihlerinde aynı bölgede kamp attığımız için bu seneki etkinliği de aynı tarihlere yerleştirince Etkinliğimizin başlığına Geleneksel ibaresini koymaktan çekinmedik.
Katılımın az olması etkinliğimizin başlığını tarumar ettiğini düşünmüyoruz.
Maksat çok kişi ile etkinlik yapmak değil etkinliği sorunsuz gerçekleştirmektir.
Merhabalar Murat bey.
Ben yeni katılımcıyım ilk Düzce etkinliğinize katıldım ve çok keyif aldım.Bölge yakın olduğu için istanbuldan geniş katılım olacağını düşünmüştüm.Kendi çapımızda İzmit yuvacık erçova da her 19 mayısta toplanıyoruz gelememe sebebim sadece budur.Yinede erken diyorum her an herşey olabilir,bir ayağım Ayvalık olduğu için Zeytinliyi bilirim hatta eski kahve sandalyelerinden almıştım imalatçılar vardır orada.saygılarımla..