Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız
sisdagili61' Alıntı:
Zor işler zor.
Birkaç defa 0 km araba alma şansım oldu fakat eskiyle uğraşmayı seviyordum Çanakkale de yaşadığım barça bulamama sıkıntısı ve son yaşadıklarım beni bezdirdi.
Niyazi Bey aslında sorunlar elektronikle başlıyor. Arabanın içine elektronik ne kadar girdiyse sorunlar da o kadar fazla oluyor. Eski elektronikler japon veya alman, amerikan vs. idi, ve sakyuz beyin de dediği gibi çocuklara miras kalıyordu. Ama şimdikiler çin malı ve yerine, yapısına göre 5-15 yıl arası ömürleri var. 80 li yıllarda kullandığım commodore 64 bilgisayarım eminim satmasam şu an çalışıyor olurdu, ancak 2007'de aldığım görüntü kartı 4 ay önce bozuldu, üstelik o bilgisayarı hergün kullanmıyorum. Sıfır almış olduğum linea daha 2.5 aylıkken 5000 km de turbo arızası verdi. Servis parçaları parasız değiştire değiştire sonunda sıra komple turboya geldi, gözümün önünde sıfır gıcır gıcır turboyu taktılar, 15 gün sonra yine turbo basıncı düşük diye motor arıza lambası yandı. Buna karşın aldığım 87 model defender ufak tefek yağ kaçakları haricinde banamısın demiyor. Yani sıfır almak da kurtarmayabiliyor. Suzuki XL-7 vardı, neyseki bendeki pek sorun çıkarmadı, ancak etraftan duyduklarım sonunda araç (daha doğrusu arazide kullanabileceğim 2. el yıllanmış araç) almak için kendimce fikirler oluşturdum:
1- Olabildiğince az elektronik aksam içerecek.
2- Varolan mekanik aksamı da olabildiğince basit olacak.
3- Üstteki iki sebepten ötürü kesinlikle otomatik, tiptronik vs. olmayacak, düz vites olacak.
4- Bol cilalı, boyalı, yere yakın olmayacak, plastik tampon vs. içermeyecek, arazide hemen çizilip zarar görmeyecek
5- Yedek parçası bol ve ucuz olacak, kolay bulunacak
6- Çok yaksa bile dizel olacak, ama karadizel...
Bunları düşününce Türkiye şartlarında bu işin şahin, doğanı gibi olan defender tek seçenek gibi kaldı, arazi aracında konfor aramaya da niyetim olmadığından gittim aldım. Yolda giderken eşimin sesini duymamak gibi önemli bir avantajı da bonus olarak mevcut. İşin ilginç tarafı, düz dizel defenderi kullanmak, yukarıda saydığım şartları aramaksızın günlük araç olarak aldığım pegueot 308 tiptronik aracımı kullanmaktan daha zevkli geliyor. (Uzun yol veya acele durumları hariç)
Konuyu daha fazla dağıtmadan sadede geleyim; eskiyle uğraşmak güzel, ancak özellikle elektronik arızaları bezdirebiliyor, o yüzden eski olacaksa elektronik olmaması önem arzediyor.