2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasalğüç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,753
Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz?

bakın bi yanlış anlamayı açıkladık temizledik. 97 olayını sormam bazı avrupa veya amerika menşeyli modellerin isim farkından dolayı ülkemizde bazı yanlış isimlendirmelere neden olmaktalar, tam takip edemediğimden navaranın amerika versiyonu olan titanın kaç yılında çıktığını bilmiyorum,onu ifade etmiş olabilirsiniz diye düşündüm.
Konunun başındada yazmıştım sanırım bayram arkadaşımıza magnumu öneren kişiyim,buna dikkat edin ve navara ön yargınızdan kurtulun, lakin fiyatı konusunda size katılıyorum daha ucuz olabilirdi ve hatta olmalıydı da.
ama tartıştığımız iki araçta japon menşeyli ve arazi deneyimlerini pajerodan alan l200 ve patroldan alan navaradan bahsediyoruz,ikiside birbirine kıyaslamada artılı eksili değerler verebilirler. yinede tecrübe edildiğinde aradaki farklar ortaya çıkar ve herkeste kendinin deneyimlerini aktarır.
şu chip veya oynamaları bi kenara bırakalım araçları bozmayalım,araçlar doğal halleriyle daha güzeller.

yazıyla duyguları iletmek zordur, oyüzden ben burda yazılanlardan kimsenin alınmayacağını veya kırılmayacağını düşünüyorum,en azından ben kızmıyorum,bilgi paylaşıyoruz :smiley:)

Etiketler

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
bakın bi yanlış anlamayı açıkladık temizledik. 97 olayını sormam bazı avrupa veya amerika menşeyli modellerin isim farkından dolayı ülkemizde bazı yanlış isimlendirmelere neden olmaktalar, tam takip edemediğimden navaranın amerika versiyonu olan titanın kaç yılında çıktığını bilmiyorum,onu ifade etmiş olabilirsiniz diye düşündüm.
Konunun başındada yazmıştım sanırım bayram arkadaşımıza magnumu öneren kişiyim,buna dikkat edin ve navara ön yargınızdan kurtulun, lakin fiyatı konusunda size katılıyorum daha ucuz olabilirdi ve hatta olmalıydı da.
ama tartıştığımız iki araçta japon menşeyli ve arazi deneyimlerini pajerodan alan l200 ve patroldan alan navaradan bahsediyoruz,ikiside birbirine kıyaslamada artılı eksili değerler verebilirler. yinede tecrübe edildiğinde aradaki farklar ortaya çıkar ve herkeste kendinin deneyimlerini aktarır.
şu chip veya oynamaları bi kenara bırakalım araçları bozmayalım,araçlar doğal halleriyle daha güzeller.

yazıyla duyguları iletmek zordur, oyüzden ben burda yazılanlardan kimsenin alınmayacağını veya kırılmayacağını düşünüyorum,en azından ben kızmıyorum,bilgi paylaşıyoruz :smiley:)

kırılan yok zaten burada kım ne biliyorsa paylasıyor paylasa paylassa bilgilerimiz çoğaltıyoruz işte....

hadi ya, sen geçenlerde karadağ gezimizi karadağa benzetemeyen arkadaştın sanırım, sanayide aynadan kendi aracına bakıp başkalarınınkiyle karıştırmayasın bu seferde malum benim arabam yokta :smiley:))

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
hadi ya, sen geçenlerde karadağ gezimizi karadağa benzetemeyen arkadaştın sanırım, sanayide aynadan kendi aracına bakıp başkalarınınkiyle karıştırmayasın bu seferde malum benim arabam yokta :smiley:))

beyaz Pathfinder sizin değil mi onu bir aralar sanayide klimacıda gördüm içerde duruyordu.... kendi arabamla karıstıramam beyaz değil çünkü :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

beyaz pathfinder değil,terrano,kayıkçıoğlu klima mahmut şükrü civeleğin aracıdır,bizim ekibin çoğu sanayi esnafıdır normaldir araçların sanayide görülmeleri. sonu iyi oku aracım yok dedim.

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
beyaz pathfinder değil,terrano,kayıkçıoğlu klima mahmut şükrü civeleğin aracıdır,bizim ekibin çoğu sanayi esnafıdır normaldir araçların sanayide görülmeleri. sonu iyi oku aracım yok dedim.

kusura bakma sonu iii göremedim :smiley::smiley::smiley:

yaw yazıyı tam oku be arkadaş, neyse bayram bu yazıları okuyorsan beni ne sıkıntılara soktuğunu gör, al şu magnumuda rahat edelim da gadam yordun bizi :smiley:

tamam magnum alıyorumm bindim arabayaaa çok vahşi duruyoo biraz agır ama olsunnn malzeme gerçekten kjaliteliii içii geniş yok yok magnumm alacamm hqayırlısı bakalım

L200 Crash Test

http://www.youtube.com/watch?v=rcRpPi5qbR8

Ranger Crash Test

http://www.youtube.com/watch?v=xdvEIMq6vGI

alt takım pek önemli değil,lakin l200 dede alt takım gidiyor,şasi eğilmesi önemli olan. mitsubishi ve nissan dışında diğer pick-uplarda şasi eğilmesi bariz bir sorun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR