2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasalğüç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,902
Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz?

hilüxcü osi' Alıntı:
kendimde ve yakın çevremde bayağı bir yeni kasa l 200 var ama daha çok şükür hiç tenekeliğini görmedim.2 adet eski 2003 ve 2004 model magnum da kullandım tamam yeniye göre biraz daha sağlam ama yenilerede teneke demeniz bence biraz yakışıksız.çok fazla teknokoji farkı var.yakıt ve güç farkı var.asfalt yolda sürekli 4x4 te ve yüksek hızlarda çıkabilme özelliği var.eski güzel evet ama yeni l 200 lerinde çok güzel artıları var.birini yüceltirken birilerini ayaklar altına almamak lazım.sonuçta bu sitede bir çok teneke diye tabir ettiğiniz yeni kasa l 200 sahipleri var.yorumlarımız saygı çerçevesi dışına çıkmaması lazım diye düşünüyorum.eminimki sizde o tabiri istemeden kullandınız.eski sattığım bi araç şuan internette satılık kesinlikle tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-4x4-cift-kabin-2-5-cdi-38903892/detay
araç oldukca bakımlı bi araç.sadece 160 tl ye bi takım enjöktör alacanız o kadar.diyer tüm bakımları serviste yapılmış.ayrıca araç oldukca orjinal.lastikleri yeni.nerdeyse çiziği olmayan arazide kullanılmamış bi araç.düşünürseniz tavsiye ederim...

Etiketler

aracın bendeki resimlerinden bi kaç tane eklemek istiyorum.aracın şuan internetteki fiyatı oldukca uygun.kesinlikle tavsiye ederim.her yönü ile çok temiz.dediğim gibi tek sorun 4 tane enjöktör deyişim oda 160 tl civarı.

DSCN5714.jpg

DSCN5726.jpg

DSCN5891.jpg

DSCN5855.jpg

DSCN5735.jpg

hilüxcü osi' Alıntı:
kendimde ve yakın çevremde bayağı bir yeni kasa l 100 var ama daha çok şükür hiç tenekeliğini görmedim.2 adet eski 2003 ve 2004 model magnum da kullandım tamam yeniye göre biraz daha sağlam ama yenilerede teneke demeniz bence biraz yakışıksız.çok fazla teknokoji farkı var.yakıt ve güç farkı var.asfalt yolda sürekli 4x4 te sürekli ve yüksek hızlarda kullanabilme özelliği var.eski güzel evet ama yeni l 200 lerinde çok güzel artıları var.birini yüceltirken birilerini ayaklar altına almamak lazım.sonuçta bu sitede bir çok teneke diye tabir ettiğiniz yeni kasa l 200 sahipleri var.yorumlarımız saygı çerçevesi dışına çıkmaması lazım diye düşünüyorum.eminimki sizde o tabiri istemeden kullandınız.eski sattığım bi araç şuan internette satılık kesinlikle tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-4x4-cift-kabin-2-5-cdi-38903892/detay
araç oldukca bakımlı bi araç.sadece 160 tl ye bi takım enjöktör alacanız o kadar.diyer tüm bakımları serviste yapılmış.ayrıca araç oldukca orjinal.lastikleri yeni.nerdeyse çiziği olmayan arazide kullanılmamış bi araç.düşünürseniz tavsiye ederim...
evet haklısınz tabir biraz yanlış oldu hattaa çok yanlış olduu özürdilerimm...ama napım 3 gün önce baktımm yenilree valla teneke ssesi geliyoo çamurluktan belki birazz saglam bişeyy düşündügümden böylee düşünüyorumm ama yine dee..teneke ayıp oldu yaa..

tavsiyeniz için çok teşşükkürr ederimm..siz daha önce eski kadsa magnum kullndınız şimdi yanılmıyosam yeni kullanıyosununzz....ben aslın da ofroaddyapmka için araç aramıyorumm ..cj5 im vardı sanaiyde ugraşmak tan bir yere gidemedimm..2005 çok temir bir lada aldımm brelki çamura ilk ben sokmuşumdur onu.bir dönem madidyatsızlıktan satmak zorunda kaldımm..şimdi isityorum kalıcı güzel bir araç alımyeni ranger wiltrack lar baktımm l200 lere..yaa yanlış analmayınn oyunçak gib geliyo bana..eski ranger lar magnmlara dahaaa orjinal ve saglam duruyo..magnum çok saglamdır dediklerr vazgeçtimm magnuma döndümm ee düşk km magnum yok bu gün bahsettim arabayı baktımm 29500 den aşa gelmiyoo araç ta pek içime sinmedi 2003 model o paraalarr..2006 olsa bakmaz alırdımm çünkü nasip sek uzun süre kalıc olaçak ...sabredip güzel bir araç beklicem yada sitedeki ranger larda nbir tanesinn degerlendirecemm..ooo ne yazmışım yaa kusura bakmayımmm..

yasalğüç' Alıntı:
evet haklısınz tabir biraz yanlış oldu hattaa çok yanlış olduu özürdilerimm...ama napım 3 gün önce baktımm yenilree valla teneke ssesi geliyoo çamurluktan belki birazz saglam bişeyy düşündügümden böylee düşünüyorumm ama yine dee..teneke ayıp oldu yaa..
yok yok benim adıma bi önemi yok.ben aslında sizin anlatmak istediğinizi bir nebzede olsa anladım ama bazen anlamayan arkadaşlarımız oluyor.yani yanlışa yanlış ile cvp verenlerde çıkabiliyor o yüzden daha dikkatli olmamız daha iyi oluyor neyse.
bu arada linkini yolladığım aracı ben sattım.araç bakımlı bi araç.kilometresi sizi kesinlikle yanıltmasın oldukca bakımlı.zaten ben satalı berdir yatmış.sadece 3 bin km yapılmış.eğer 2006 harici yani düşük modelde olur derseniz tavsiye edecebileceğim bi araç.malüm bahsi geçen araçlar arazi aracı olduğu için temizini bulmak zor.tabi benimki sadece bi tavsiye.eğer imkanınız varsa tabiki 2006 modeller daha iyi.en önemlisi dijital klima ve 15 beygir daha güçlü.bide bildiğim kadarı ile önde sis lambaları var.

DSCN5808.jpg

DSCN5769.jpg

hilüxcü osi' Alıntı:
yok yok benim adıma bi önemi yok.ben aslında sizin anlatmak istediğinizi bir nebzede olsa anladım ama bazen anlamayan arkadaşlarımız oluyor.yani yanlışa yanlış ile cvp verenlerde çıkabiliyor o yüzden daha dikkatli olmamız daha iyi oluyor neyse.
bu arada linkini yolladığım aracı ben sattım.araç bakımlı bi araç.kilometresi sizi kesinlikle yanıltmasın oldukca bakımlı.zaten ben satalı berdir yatmış.sadece 3 bin km yapılmış.eğer 2006 harici yani düşük modelde olur derseniz tavsiye edecebileceğim bi araç.malüm bahsi geçen araçlar arazi aracı olduğu için temizini bulmak zor.tabi benimki sadece bi tavsiye.eğer imkanınız varsa tabiki 2006 modeller daha iyi.en önemlisi dijital klima ve 15 beygir daha güçlü.bide bildiğim kadarı ile önde sis lambaları var.
wvwt birde panjur farklı birazz..aslında fiyatı da digerlerine göre iyyi ama dedigm gibii2006 100000 altında bir araç bulursam alıcamm..bir tane vardı sahibniden de konyada..küçk bir araçım vardı onun satılmasını bekliyodumm sattıgm günn o araçta kaltı siteden kırmızzı 2006 95000km gerçi odaa 29500 istiyoduu ama göründügü gibb ibr araç saa bi pazarlıkla alına bilirdii neyse nasip olmazsaa ranger thunder alıcaa aslında o da benim şimi çok rahat görür...ama oturdum yaa o magnumun koltugunaa bikereee..çok heybetli bir araç biraz daha seri olsa varyaa tad dan yenmezzz

hilüxcü osi' Alıntı:

157057_1751061704473_1476787823_1866624_5003847_n[1].jpg

sizin alacağınız araçta bunun aynısı olursa rangerde alabilirsiniz.ağır arazi şartlarında olmayacaksa cidten rangerde işinizi görür.ama şu bi gerçek düzgün bi ford ranger thundre bulmaktan düzgün bir magnum bulmak inanın daha kolay.yerinizde olsam şöyle yapardım.hangi modelin en temizini bulduğuma inanırsam onu alırdım.....

hilüxcü osi' Alıntı:
sizin alacağınız araçta bunun aynısı olursa rangerde alabilirsiniz.ağır arazi şartlarında olmayacaksa cidten rangerde işinizi görür.ama şu bi gerçek düzgün bi ford ranger thundre bulmaktan düzgün bir magnum bulmak inanın daha kolay.yerinizde olsam şöyle yapardım.hangi modelin en temizini bulduğuma inanırsam onu alırdım.....
bakım aklımı okudunuzz bütçeyee göre hangi modelinn temizzini bulrsam alaçam bende ve bulana kadar da beklicemmm

Ne yazık ki şu teneke olayında bayrama katılmamak elde değil, maliyetleri düşürmek adına bütün araç üreticilerinin belli malzeme eksiltmeleri, belli donanımları kalite oranı düşük şekilde yapmaları bu yoruma itiyor insanları. bunda kimsenin alınmasına gerek yok, hiç bir insanın zevki diğer insanla aynı olmaz, yakın olabilir arada uçurum da olabilir. burda bayramın o yorumunu ben mitsubishi yetkili bayisinde yaptım,hayal kırıklığımdan ötürüydü, eski kasa l200 nerde yeni kasa nerde (tabiki benim bakış açımdan),yazık dedim o magnumun görünüşü yitirilmemeliydi bana göre. Osman bey şu hususta haklısınız yeni her zaman yenidir. teknolojinin ilerlemesi aradaki farkı daha da açıyor tabiki. hiç bir aracın eskisi yenisi gibi olmaz ama şuda var eski kasa magnumun yerini tutmuyor yeni kasa,belki yeni kasa daha güvenli ancak eski kasa insana güven hissini görüntüsüyle bile verebiliyor.....

yasalğüç' Alıntı:
bakım aklımı okudunuzz bütçeyee göre hangi modelinn temizzini bulrsam alaçam bende ve bulana kadar da beklicemmm

BAYRAM bey ford ranger thunder o da ii dir 2006 model var akrabada deri direksiyon deri koltuk falan onlarda güzel motorlarında inanın hiçbir sıkıntı yaşamassınız(mazda motoru var)110 hp yanlış hatırlamıyorsam 268 tork olması lazım güçlü bir motora sahip inanın tam 1 ton kömür ile coğu aracın 1. vitesle ile cıktıgı yeri 2.vitesle cıkıyor.... yakıt biraz fazla diyorlar ama o herkesin dediği kadar yakmıyor normal ölçülerde tek sıkıntısı buji kesmeleri bununda nedeni her çalışmada bujiler devreye giriyor... diğer araçlarda bu sorun pek yok...birde aklıma gelmişken kalkışlarda ağır kalıyor turboya rağmen ağır kalıyor... arka taraf hopluyor ağırlık şart.... bende mazda kullanıcsıyım memnunum allaha şükür şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım....

Evet bayramın sorunu çözmüş bulunmaktayız. bugün bir ford ranger sahibi oldu kendisi,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
Evet bayramın sorunu çözmüş bulunmaktayız. bugün bir ford ranger sahibi oldu kendisi,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....

allah kaza bela vermesin artık fotoları yükler dimi

evett çok şükür bu işide halletik dedim yaaa hangisini bulrsam uygun onu alıcam diye..ranger denk geldi onu aldım aslında çok karsızdımm..magnum çok yapılı duruyoo..ranger da çok zayıf degil magnum biraz agır seridegil ranger baya iyii..magunm daha saglam ranger ın parçası ucuzz..magnum agresiff ranger yakışıklı..aslında hikisde bir birini aratmıyo yani benmi şim ikise görür..2006 thunder aldımm..siyah yakın zaman da fotgrafları yüklerimm sedim de araçı hayırlıs inşalahhh..herkese teşekür edrim..hoşçaklaın

Hayırlı olsun aracınız, güle güle kazasız belasız ve keyifle kullanın. Detaylı resimler çekin, bekliyoruz

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR