2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasalğüç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,890
Ynt: 2006 Ranger Thunder.. 2006 L200 Magnum Ne dersiniz?

Hey gidi eski pick-up lar. Nerden nereye...

http://www.youtube.com/watch?v=Ukq-UUQAcZs

Etiketler

bu çinlilerin yaprıgı araba değil mi kesin 5 yıldız almışdır bu ....

VW T3: Sanırım açılımı volkswagen transporter oluyor :smiley: buda safkan bi avrupalı demektir. bu arada sanırım çin araçlarına ncap testi yapılmadı.

mrb arkadaşlar 2003 model l200 magunm tanıtım amaçlı üretilmiş miş..kırmıızı siyah koltuklar,kırmızı gösterge işıkları 136bg vs..vs.. böylle bir magnum serisi hakkında bilgisi olan varmı ..

yasalğüç' Alıntı:
mrb arkadaşlar 2003 model l200 magunm tanıtım amaçlı üretilmiş miş..kırmıızı siyah koltuklar,kırmızı gösterge işıkları 136bg vs..vs.. böylle bir magnum serisi hakkında bilgisi olan varmı ..

Aracınız Hayırlı olsun...l200 yeni kasa hariç 136 hp motoru var mı ? ben yok biliyorum 115 hp olduklarını biliyorum ama tanıtım amaçla yapılmış ise bişe diyemem...

varsa foto ekleyebilirmisiniz...

yok daha almadım da böyle bir araba buldumm 136 bg olarak alınmışş fabrika çıkışlı tanıtım amaçlı gelmiş..dedgim gib koltukları kırmızı siyah göstergeler kırmızı ışık falan filan ama biraz fazla istiyolar galiba arabayaa üzerinde ekstralar varr kabin blluetooht geri görüşsistemi falan bakımlı tek el kullnılmış bir araç lastikleir yenii hat sız boyassızz 30.000 lira istiyo iştee o var

yasalğüç' Alıntı:
yok daha almadım da böyle bir araba buldumm 136 bg olarak alınmışş fabrika çıkışlı tanıtım amaçlı gelmiş..dedgim gib koltukları kırmızı siyah göstergeler kırmızı ışık falan filan ama biraz fazla istiyolar galiba arabayaa üzerinde ekstralar varr kabin blluetooht geri görüşsistemi falan bakımlı tek el kullnılmış bir araç lastikleir yenii hat sız boyassızz 30.000 lira istiyo iştee o var

biraz fazlaymış... ama siz genede bir piyasa araştırması yapın derim

30 bin tl çok değilmi?

aracının arkası zıplayanlar için şöyle bir ürünümüz gelmiştir tanesi 50 tl dir. ARB marka :p

bordur_tasi-410x475.jpg

evet banadafazla geldidee düşük km de bir araç bulmak da zorr hattaa yok bu magnumlardan ikinci, ele pek araba düşümüyyoo

yasalğüç' Alıntı:
evet banadafazla geldidee düşük km de bir araç bulmak da zorr hattaa yok bu magnumlardan ikinci, ele pek araba düşümüyyoo

yeni kasalara baktınız mı onların fiyatları uygun gibi

içinize sinen temiz bir araç buldunuz ise 3'üne 5'ine de bakmamak lazım. Ancak 30.000 TL biraz yüksek bir fiyat gibi geldi bana. Bluetooth (sanırım teybinin bluetooth özelliği var) geri görüş kamerası falan gibi oyuncaklar var diye pick up araç alınmaz. Bu tür şehir içi konfor arttıran akseuarlar arıyorsanız ve aracı şehir içinde ağırlıklı kullanacaksanız SUV tercih edin. Çünkü ilk çamur macerasında park sensörü veya kamera bozulabilir, benden söylemesi.
Yeni kasa L200'ler de da çok başarılı araçlar, hem yeni her zaman yenidir. Teknolojisi daha iyi, şanzımanı motoru daha farklı ayrıca, bu tür aksesuarların çoğu yeni kasalarda zaten var bunu da unutmayın.

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
yeni kasası tam bir facia, emanet bir araç eski magnuma göre,hiç bakma bayram :smiley:)

zaten 2006 kasasının temizini bulabilirse alsın ama piyasada temizi neredeyse parmakla gösterilir olduğu için ona görede fiyatı oluyor...zaten magnum un üzerine dicek yok ama 2003 e de o kadar para verilmez bence ne kadar temiz olursa olsun.

sahibinden.com da gözüme aldı bir iki tane linki verim bakın isterseniz km az 2006 modeller...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-4x4-78000-km-de-otomatik-vites-kirmizi-gri-magnum-36402367/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-ilk-sahibinden-orjinal-l200-magnum-4x4-36544836/detay

yunus61' Alıntı:
zaten 2006 kasasının temizini bulabilirse alsın ama piyasada temizi neredeyse parmakla gösterilir olduğu için ona görede fiyatı oluyor...zaten magnum un üzerine dicek yok ama 2003 e de o kadar para verilmez bence ne kadar temiz olursa olsun.

sahibinden.com da gözüme aldı bir iki tane linki verim bakın isterseniz km az 2006 modeller...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-4x4-78000-km-de-otomatik-vites-kirmizi-gri-magnum-36402367/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-ilk-sahibinden-orjinal-l200-magnum-4x4-36544836/detay
yeni kasa almaktansaa lada niva almayı terçih ederimm..billdigin teneke onlarr...........verdiginiz link lerde çokk uygunnn saolunn...bu arabalar boşa bu paraları etmiyooo demek neysee nasip yeni alıp 2 yılda 10 lira kırmaktansa eski alırımmm 2 lira fazla veririmm.. ama 30.000 veririm mim orası tartışılırr neyse bu 4*4 işii kötü hastalıkk

yasalğüç' Alıntı:
yeni kasa almaktansaa lada niva almayı terçih ederimm..billdigin teneke onlarr...........verdiginiz link lerde çokk uygunnn saolunn...bu arabalar boşa bu paraları etmiyooo demek neysee nasip yeni alıp 2 yılda 10 lira kırmaktansa eski alırımmm 2 lira fazla veririmm.. ama 30.000 veririm mim orası tartışılırr neyse bu 4*4 işii kötü hastalıkk
kendimde ve yakın çevremde bayağı bir yeni kasa l 100 var ama daha çok şükür hiç tenekeliğini görmedim.2 adet eski 2003 ve 2004 model magnum da kullandım tamam yeniye göre biraz daha sağlam ama yenilerede teneke demeniz bence biraz yakışıksız.çok fazla teknokoji farkı var.yakıt ve güç farkı var.asfalt yolda sürekli 4x4 te sürekli ve yüksek hızlarda kullanabilme özelliği var.eski güzel evet ama yeni l 200 lerinde çok güzel artıları var.birini yüceltirken birilerini ayaklar altına almamak lazım.sonuçta bu sitede bir çok teneke diye tabir ettiğiniz yeni kasa l 200 sahipleri var.yorumlarımız saygı çerçevesi dışına çıkmaması lazım diye düşünüyorum.eminimki sizde o tabiri istemeden kullandınız.eski sattığım bi araç şuan internette satılık kesinlikle tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-4x4-cift-kabin-2-5-cdi-38903892/detay
araç oldukca bakımlı bi araç.sadece 160 tl ye bi takım enjöktör alacanız o kadar.diyer tüm bakımları serviste yapılmış.ayrıca araç oldukca orjinal.lastikleri yeni.nerdeyse çiziği olmayan arazide kullanılmamış bi araç.düşünürseniz tavsiye ederim...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR