Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,055
Ynt: Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

merhaba
işin çivisi çıkmak üzere.Bir yere ve bir zamana karar veremiyoruz ama grup kurmaya çalışıyoruz.Böyle olursa Adana olarak bu işi beceremeyeceğiz.

Etiketler

slm arkadaşlar abiler tamam küstüm yok o zaman herkez adana off-road team olarak kurallara uyacak rica ediyorum saat 10:00 da adnan menderes bulvarında adaya giricek orda buluşulacak ordanda 10:15 de tahta masada olunacak yeni liste oluşturuyorum....isteyen gelsin istemeyyen gelmesin yeni topic açılıyo oraya sadece katılımcılar yazsın lütfen vay ben gelecektim gelemem işim var tarzı yazılar lütfen yazılmasın saygılar.....topic acıyorum...

slm arkadaşlar yeni topic açılmıştır,buluşma hakkında bilgiler linktedir..saygılar adana off-road team

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65253.msg774998

Not:Katılmayacak arkadaşlar lütfen konu hakkında yorum ve görüşlerinizi kendinize saklayınız pazar günü geizimize gelecek arkadaşlar yer mekan değişmiyecektir,,yok orası olsun yok burası olsun diye yorum yapmayınız isteyen gelir isteyen gelmez gelen başımızın tacı....saygılar adana off-road team

Yasin DİKİLİTAŞ
Adana Bisiklet İl Temsilcisi
0532 366 19 42

Selam arkadaslar yukarıda il temsilcisiyle gorustum yarıs alanının seyir ve piknik için cok uygun oldugunu yuce kardesinde yazdıgı gibi moto cross yapılacagını bizlerinde katılmasında sakınca olmadıgını bildirdi..
28 kasım sabahı saat 10:00 da galerya oto parkında daha sonra menderes turu, sevgi adası , batı koprusu yarıs pisti olarak mangalımızı kahvaltılıgımızı alıp coluk ,cocuk gidelim diyorum..(
hava sartlarıda cok uygun)Parkur Bilgileri:

İsim: Sabancı Kent Ormanı
Çukurova Üniversitesi arkası- Sarıçam/ADANA

amigo' Alıntı:
Yasin DİKİLİTAŞ
0532 366 19 42

Selam arkadaslar yukarıda il temsilcisiyle gorustum yarıs alanının seyir ve piknik için cok uygun oldugunu yuce kardesinde yazdıgı gibi moto cross yapılacagını bizlerinde katılmasında sakınca olmadıgını bildirdi..
28 kasım sabahı saat 10:00 da galerya oto parkında daha sonra menderes turu, sevgi adası , batı koprusu yarıs pisti olarak mangalımızı kahvaltılıgımızı alıp coluk ,cocuk gidelim diyorum..(

ben sizinleyim hamdi ve mahmut ağalar ;D

D

untitled.jpg

Parkur2.jpg

Bu etkinlige herkes gelebilir onemli olan tanısmamız gorusmek olmak dilegiyle arkadaslar....... katılanlar.LUTFEN SAATİNDE GELİN:smiley:

Mahmut demir..L 200
Dr numan bey..suziki vitara
Arif bey suziki HDİ
Hamdi izal suziki HDİ

Tamam abi araclarla kucuk bir offroad yaparız..

Bora insallah ekibinle gelirsin fatihe doyamadık..

bora1071' Alıntı:
ben sizinleyim hamdi ve mahmut ağalar ;D

Katılıyorum dostlar.
Eğer Off roadgrubu olacaksak, bu tip bir etkinlikten uzak kalmaya çalışmanın anlamı nedir? kimse kusura bakmasın ben anlam veremiyorum.
Ben Tahta masa da kahvaltımı her haftasonu yaparım, Biraz toz toprak tercihimdir.
Ayrı takılmak isteyen arkadaşlarada saygım var. Ama bu iş olacaksa tozdan topraktan camurdan uzakta olmaz. Aslında ilk Tahta masa fikrini ortaya atan kişide benim, çunku o esnada bu sekılde katılabileceğimiz bir aktivite yoktu, tanışma faslı için uygun bir yerdi. Ama şimdi bu tip bir etkinlik varken bunu kaçırmakta pek mantıklı gelmiyor işin açıkcası.

Zorunluluktan gelemeyeceğini bildiren arkadaşlara da bir mesajım var:
Lutfen kusura bakmayın sizlerde. Bu seferlik dağ bisikleti yarışmasına gidecek olan arkadaşlarımızı mazur görün olurmu. Tabikide tahta masada buluşmak isteyen gruba katılmak ısteyebilirsiniz. ama eger biraz şartları zorlayabilme durumunuz olursa şahsım adına söz veriyorum; araç ulaşım, vs. her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Hatta direk Telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.
bu iş hoşgörü ve birlik duygusu içinde yapılması gerken bir iş. bu seferlik ayrı düşmüş olsakta enkısa zamanda yapacağımız etkinlikte yine beraber olacağız.

Saygılar

Onur L200

amigo' Alıntı:
Bu etkinlige herkes gelebilir onemli olan tanısmamız gorusmek olmak dilegiyle arkadaslar....... katılanlar.LUTFEN SAATİNDE GELİN:smiley:

Mahmut demir..L 200
Dr numan bey..suziki vitara
Arif bey suziki HDİ
Hamdi izal suziki HDİ
Onur KOCAOZ L200

o zaman bu hafta herşey iptal benim acımdan yeni aracım (defender) geliyo onunla ilgilenecem :D :D :D lütfen bunan sonra ki etkinlikleri düzgün ve planlı birşekilde yapalım,,her kafadan bi ses cıkmasın 2 kişi öncülük yapsın bu işe yeter artık koskoca adana bi toplanamadık herkese saygılar sevgiler....

amigo' Alıntı:
Yasin DİKİLİTAŞ
0532 366 19 42

Hamdi Bey paylaşım için teşekkurler.
Bende şimdi sizden aldığım numaradan arayıp konuştum Yasin Bey ile.
Yarışma saat 9 da başlıyor 12 ye kadar devam ediyormuş. Ama yarışma bittikten sonra da etkinlik akşam 4 e kadar uzayabilirmiş.
Erken gidilebilirse bizlere özelbiryer ayarlayabilirlermiş. ama sanırım bu özel yerden kasıtları bisiklet yarışını izleyebilmek için uygun bir yer anlamında.

O birazda tercihe kalıyor işin gerçeği. eğer illa bisiklet yarşınıda izleyelim diyorsanız erkendende gidilebilir.

Dostlar,
Aynı zamanda AFAD üyesiyim.
bu pazarki etkinliğe AFAD içinde bir masa açtırıyorum bisiklet yarışması ve offRoad show icin. Profesyonel Fotografcılardan istediğimiz gibi foto alabilicez ;)

Buyuk ihtimalle ben bu düzenlemeleri yapabilmek için erkenden gidicem yarış alanına. o zaman Adana Off road Grubu diyebir alan da ayarlayabilirim.

Eger kamp sandalyeleriniz ve termoslarınız varsa getirmenizi rica edeceğim.
Bende 3 adet kamp sandalyesi ve 1tabure mevcut. Sıcak su için termosumuda getiriyorum.
Bunun yanında söz verdiğim gibi kola vs tarzı içecekleri de getiriyorum.
Saat 10 da da galeria otoparkında sizlerle bulusmaya geleceğim. ısterseniz ozelde telefonlarımızıda paylasabılırız burdan vermek ıstemezsenız. Sabaha bulusmamız kolay olur.

Saygılar

Onur K.

son durum ne arkadaşlar toplantı varmı yokmu net birşey söyleyin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,570
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR