<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!</b><br />
<br />
Yavuz teşekkürler ediyorum, o gün yalnız başıma kalmış olmak beni de çok etkilemişti, çok üzülmüştüm, üstelik ben bir de Ankara dışından yetişmiştim tam saatinde Anıtkabir'e..<br />
<br />
Tıpkı o gün yalnız kalmış olmak gibi bu gün de bu protestoda yalnız kalacağız, bu tür olaylarda sivil toplum örgütleri ve medya arkamızda olduğu zaman ses getiren protestolar gerçekleşir ve hatta geri adımlar attırılabilir, ancak yalnız kalmak çaba göstermemizi engellememeli elbette, bir süre önce gene yaptığımız gibi bir gün yine benzin almayalım, bir gün kontak kapatalım, bu çabalarımızda sivil toplum örgütlerini hareketlendirelim, medya yandaşlığı bırakıp halkın sesine kulak versin diye çaba harcayalım, sonra seslerimiz duyulur hale gelince, duymak istemeyenlerde halkın sesini duyacaklar..<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yavuz-çelikel" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yavuz-çelikel' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
O günkü olayın aynen böyle gerçekleştiğini tahmin etmiştim. Sitede uzun süre online olmadığınıda takip ettim, farkındayım.. Konuyu Zerrin hanımlada uzun uzun konuşmuştuk o zaman.Ancak şunu söylemiştim o zaman şimdide söyleyeceğim, En yüreklimiz Zerrin'miş.Tek başına gitmişti Anıtkabire, yapmıştı atamın huzurunda şikayetini.Ben dahil hiç kimse yoktu yanında.Yürekten kutluyorum arkadaşımı tekrar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>