heyoo heyoo valla gene bi sevindirik oldum ama ben hastayım bu hafta sonu valla tamda d,nlenme zamanıma denk geldi umarım haftaya düzeleceğim düzelmesem bile azalır ben gelirim gene herhalükarda )
Sizlerle henüz bir organizasyona katılma firsatım olmadı fakat bu sefer ben ve iki arkadaşım organizasyon'da yer almayı planlıyoruz.
Size 1-2 sorum olacak : Araçları park ettikten sonra kamp alanına ne kadar yürüyeceğiz? (ona göre malzeme alalım)
Bizde 3 mevsim çadır ve -5 gibi değeri olan uyku tulumları var. Mekanı bilen arkadaşlar, sahili yakmadan sıcak bir uyku çekebilir miyiz dersiniz?
Kamp alanı fazla uzak olmayacak hem kalabalık bir ekipolduğumuz için taşımada sorun olmayacak,rakım 0 olduğu için çadır ve tulumunuz kamp için yeterli,her ihtimale karşı bir battaniye daha alsanız sorunsuz bir kamp lolur.
ok cem bey umarım unutmam adınızı sizde bir an önce yazmaya bakın hayır hatılrasam nasıl yazdığımızı tarif edecem ama bende hatırlamıyorum ;D gelmeye bakın bu etkinliğe çünkü cidden güzel bi yer