Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

AKÇAKOCA’DA KAMP, DÜZCE’DE ORMAN YÜRÜYÜŞÜ

07 Şubat cumartesi günü saat 16.00 da Akçakoca girişinde, Akçakoca – Ereğli sapağında ( 41° 05’06,64’’K 31° 10’34,73’’D ) toplanıyoruz. Buradan konvoy halinde Akçakoca içinden geçerek yaklaşık 20 km batıda bulunan kamp alanına gidiyoruz.
Gün batımının fotoğraflanması, çadırların kurulması ve yemek yenmesi sonrasında sahilde kısa bir gece yürüyüşü yapacağız. Akşam yemeği ve sabah kahvaltısını iki arkadaşımız hazırlayacak, biz bu arkadaşlarımıza kişi başına düşen ücreti vereceğiz.
Pazar sabahı 07.30 da kalkılacak ve kahvaltı sonrası yine konvoy halinde Düzce’ye bağlı Muncurlu köyüne geçeceğiz. Buradan yürüyüş kolu oluşturarak kuzey istikametinde bir rota çizeceğiz. Yaklaşık 10 km sürecek kar – çamur – cangıl karışımı bu rotayı başlangıç noktasına dönerek en geç saat 15.00 te sonlandıracağız.
Katılımcı arkadaşlarımızın yürüyüş için 20 – 40 lt lik bir sırt çantası, boğazlı suya dayanıklı sert tabanlı bot, kolay yırtılmayan yağmurluk, hafif ve nefes alabilen kıyafetler getirmeleri gereklidir.
Sırt çantası içinde, bir – iki konserve, yeterli sıvı, birkaç kek –çikolata, bir miktar kuruyemiş, 3 – 5 dilim ekmek, yedek çorap - fanila bulundurulmasını öneririz. Bunların yanında her katılımcının sırt çantalarında yeterli miktarda ilk yardım malzemesi bulundurması zorunludur.
Etkinliğe, Ankara İstanbul gibi uzak şehirlerden katılacak arkadaşlarımızın yanlarında yedek giysi ve ayakkabı getirmelerini tavsiye ederiz.
Pangea Off-Road

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Arkadaşlar bizim 3lü saat 4'te buluşma noktasında olamayabilir, işlerimiz dolayısıyla kamp alanına biraz daha geç katılabiliriz.

Herhangi bir sıkıntıya karşı 2-3 kişinin cep numarasını özelden rica etsem? Ben de aynı şekilde özelde cebimi vermek istiyorum.

Tamam ben veriyorum

Dostlar yardımseverliğinize gerçekten hayran kaldım. Şu yukarıdaki mesajı yazdıktan 20 dakika sonra organizasyonda yer alacak 4 kişinin telefon numarası yardımcı olmak adına gönderilmişti.

Umarım kamp alanında da çok iyi anlaşırız, herkese selamlar.

evet Kapitan kampta çok mutlu oluyoruz bazen yanan ateşi paylaşamıyoruz sığmıyoz kavga ediyoz:smiley: ;D

yok otostopum işe yaramadı :p

Çalış çalış biraz daha en kötü şartlarda benim proğramımı uygularsın

Amaç macera değil mi yollarda sürünmekten hoşlanırım ben bu ilk değilki ben ankaradan kırıkkaleye yürüyerek gittim. 80 km.

kız cadı sallama :D

yok 4 kişi idik 3 günde gittik samsun yolu kenarından gitmek zevkli oluyor kamyoncu ve tırcıların korna seslerine aldırmadan ;D

cemkocyigit' Alıntı:
Pazar sabahı 07.30 da kalkılacak ve kahvaltı sonrası yine konvoy halinde Düzce’ye bağlı Muncurlu köyüne geçeceğiz. Buradan yürüyüş kolu oluşturarak kuzey istikametinde bir rota çizeceğiz. Yaklaşık 10 km sürecek kar – çamur – cangıl karışımı bu rotayı başlangıç noktasına dönerek en geç saat 15.00 te sonlandıracağız.

Merhaba Cem bey,
Muncurlu köyünü bilirim, oradan ne tarafa yürüyeceksiniz? Aksu deresine doğru mu?

muhaaaa keçi yapmışsın gene keçiliğini muhaaa korna sesleri haaa

evet ;D bu arada haftasonu hava nasıl olacak acaba ::smiley:

hafta sonu hava nasıl olacak bilmiyom ama ben bu halimle kamptan sonra nasıl olacam çok merak ediyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

SON KONULAR

Geri