KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Rıza Sen Bu Hafta Sonu Git Karakayaya Bizim Elemanlarla Koyunu Aşırın Bir Kaya Dipine Bağlayın Önünede Bıraz Ot Koyun Haftaya Lazım Olacak Gibi Şenlikte Acık Artırma Usülü Satar Yolumuzu Buluruz. Hele Hele Gezenbılır Üyelerini İlk Gün Aç Bıraktıkmı İkinci Gün Yok Pahasına Gider O Koyun ;D
sanırım kuzu muhabbeti ile ilgili daha fazla yorum yaparsak adımız caniye çıkacak . Kaynaklarda kesilen kuzucuğun ertesi gün baya ağlayanı çıkmıştı . o yüzden bence "kumanya forever".. Kuzu işini sedat hocama atalım. Şöyle güzel bir gezenbilir sofrası kursun ana yemektede KUZU olsun mesela!
Erdem abi sana bir sorum olacak... Karakayalarda biz birkaç bouldercı için bir [b][u]chrash-pad[/u][/b] ayarlanabilir mi? Senin bu konuda bizlere yardım etme şansın var mı? Yardımcı olamıyorsan sorun değil, sakın dert etme ;) :D :D
Erdem abi sana bir sorum olacak... Karakayalarda biz birkaç bouldercı için bir [b][u]chrash-pad[/u][/b] ayarlanabilir mi? Senin bu konuda bizlere yardım etme şansın var mı? Yardımcı olamıyorsan sorun değil, sakın dert etme ;) :D :D
Samet Sorun Degıl İsteğin Crash Pad Olsun . Bu Arada Karakayalarda Manyag Boulder Rotaları Var. Kulübümüzün Yabancı Öğrencılerınden Andreas'ın acmıs oldugu guzel boulder rotaları var
Açıkçası klübümle beraber (MUDADOSK) Kaynaklar Şenliğinden sonra Bafaya boulder'a gidecektik (aycha ve ben). Ama işimiz çıktı zaman bulamadık ve gidemedik. İçimde kaldı orası bende acısını Karakayalarda çıkartıcam bakalım. Bu arada chrash-pad için şimdiden teşekkürler. yanına birde andreas'ı alırsak tam süper olacaktır. ..
01- atlantis - Deniz (İstanbul)
02- TezMertek - Murat Öz (İzmir)
03- koza - Koza Yardımcı (İstanbul)
04- yol - Sedat Açıl (İstanbul)
05- autowah - Samet Kesen (İstanbul)
06- aycha - Ayça Aktaş (İstanbul)
07- oŞHa_MaFe - Zeynep Gür Avşar ( ? )
08- balum - Erdem (Ankara)
Arkadaşlar merhaba,
Liste oluşmaya devam ederken ulaşım olayını çözelim.
Çok kalabalık değiliz. Kim nerden gelecek ? İsimlerimizin yanına, bildiklerimden kim nereden gelecek diye ekledim.
Ulaşım ve ne zaman yola çıkılacak bu durumuda bir neticelendirelim.
Görüşmek üzere.