Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,746
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

Merhaba,

Biraz önce uzun bir mesaj yazıp, resimler ekledim ve Gönder'e bastım. Bloke oldu. Şimdi önce deneme için resim yükleyeceğim.

Selamlar,

Efe

Karagöl 155.jpg

Etiketler
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

Karagöle giderken yolda enfes manzaralar gördük

Karagöl 128.jpg

Merhaba,

Gerçekten müthiş bir kamptı. 1450 mt irtifada sıfırın altında 14 derecede bir çadırın içinde uyku tulumuna girip uyumak.

Öncelikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum:
-Gezenbilir'in kurucularına
-Bu geziyi tertip edenlere
-Bu başlığa mesajlar atıp iştahımızı kabartanlara
-Cem ve İsmail'e, çok iyi rehberlik yaptılar
-Selami'ye şen şakrak sohbeti, odun toplayıp ateşi canlı tutmak için çabasına
-Ertuğ ve Ertürk'e kar kampı deneyiminde ilk olmayı bizile paylaştıkları için
-Kadriye ve Selda'ya candan katılımları ve arkadaşlıkları için
-Kız arkadaşım Sinem'e bu müthiş deneyimi benimle paylaştığı için
-Dost'a gece boyunca havlayıp kurdu, ayıyı uzak tuttuğu için. Gerçi sustuğu anlarda daha mutlu oluyorduk. Ama her çıtırtıdan irkiliyorduk.

Devamı gelecek.

Selamlar,

Efe

Kısa kısa gönderiyorum bloke olmasın diye. Bu da yolda gördüğümüz bir kulübe

Karagöl 138.jpg

Bu da bizim fakirhane

Karagöl 145.jpg

İşte bizim DOST: Rakipsiz koruyucu. Hepimizi teker teker tanıdı. Arabaya giderken eşlik eder. Yürürken eşlik eder. Yiyecekleri korur. Havlamalarıyla yabanileri uzak tutar. Çok kuvvetli havlıyor. Biliyorum. Çünkü birkaç kez kulağıma havladı. Kulağım dakikalarca çınladı. Ayının kulağına bir havlasa hayvan palas pandıras kaçar.
Bütün gece havladı. Bir de saha koruması yaptı. Bütün çadırları kolladı. Gerçi ben de horlamalarımla bizim çadırı kolladım.

İsmail'e sevgilerimle. Gerçekten güzel bir köpeği var. :smiley:

Karagöl 153.jpg

Kamp alanı gece bir ürkütücü görünüyordu. Neyseki dolunay doğdu ve ortalığı gündüz gibi aydınlattı.

Karagöl 147.jpg

Sinem ateşi seyrediyor. Kimbilir neyi hayal ediyor. Sıcacık bir ev, şömine, kızgın güneş altında yanan bir plaj, ....

Karagöl 152.jpg

Herşey dondu. İçme sularımız. Bardaktaki şarap, ıslak mendil paketleri, pilli ışıldak, yiyecekler, ben

Kampa giderken oldukça heyecanlıydım

Karagöl 120.jpg

Sinem, ben Bursa'lıyım. Çocukluğum Uludağ'da geçti. Kar, soğuk bana işlemez diyordu.

Karagöl 117.jpg

Efe bey namı diğer BABA ve arkadaşı sinem hanım ın taa istanbul dan gelmesi bizi çok mutlu etti,gerçi gece soğuk oldu üşüdünüz biraz,umarım şimdi iyisinizdir,ERTÜRK VE ERTUĞ malzemenizin eksik olmasına rağmen gelmeniz ve o soğukda - 14 de kampa katılmanız çok cesurcaydı dostuluğunuz arkadağlığınız ve kamp ateşindeki sohbetiniz için teşekkür ederiz,sizlelerinde kar yürüyüşüne katılmanızı çok isterdik çünkü yukarılarda çok daha güzel görüntülerle karşılaştık bu sefer nasip değilmiş,yine ilk defa katılan selda ve kadriye nin kar yürüyüşündeki erkekleri geride bırakan güçleri bizi hayrete düşürdü,bizler pangeaoff-road kulübü olarak etkinliklerimiz daha çok spor ağırlıklı olsada etkinliklerin kamplı olmasına özen gösteriyoruz, malzeme ve teçhizat eksikleri olan arkadaşların bunları gidererek bundan sonraki etkinliklerde sizleri tekrar aramızda görmek istiyoruz.fotoğraf yüklemeyi ben buraya yapamıyorum ama çarşamba günü kendi sitemiz olan www.pangeaoffroad.org sitesinden ayrıntılı bir şekilde hepsini yayınlayacağız.

Ayaklarınız dert görmesin arkadaşlar :smiley:
tekrarını diliyorum sizler için
tabi kendim içinde :smiley:

Cem ben senin çektiğin fotoğrafları buraya aktarırım merak etme :smiley:

Ertürk, Cem seninin eksik malzeme ile gittiğini söyledi, nelerin eksikti ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

SON KONULAR