Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)
Evet arkadaşlar bir eksikliğinizi daha görüyorum şimdi, daha yapmış olduğumuz etkinlikleri okumamış olmanız....
Bu çok önemli arkadaşlar, elbette tüm etkinliklere katılamazsınız ama forumda yaptığımız etkinlikler ile ilgili yazılarımız, uyarılarımız ve deneyimlerimiz hep aktarılıyor, bunları dikkatle izlemek aslında çok iyi olur.
Ayrıca Işık Dağı Kampımızda Cem ve Selami'ye odun konusunun çok önemli olduğunu anlatmıştım ve gerektiği kadar yanımızda odun olmasının şart olduğunu söylemiştim.
Güvenç Köyü etkinliğimizde ben orada odun bulamayacağımızı bildiğim için hem odun hem de odun kömürü alıp götürmüştüm, bu ayrıntılar yaptığımız etkinliklerin kendi başlıklarında hep yazıldı.
Hepinizden rica ediyorum, mutlaka deneyimli arkadaşlara sorun, destek isteyin, bölge hakkında bilgi edinin ve önceki etkinlikleri okuyarak deneyim oluşturun.
Ama önemli bir konuda bazı şeyler yaşayarak öğrenildiği zaman hiç unutulmuyor, öyle deiğil mi, şimdi sizler, kış kampı deneyimi edindiniz, malzemeleriniz, yapmanız gerekenler konusunda az çok fikir sahibi oldunuz, hepinizi kutluyorum, zoru başardığınız için ve deneyimlerinizi paylaştığınız için de teşekkürler ediyorum.