Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,845
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

zerrin yorumlarını bekliyoruz....

Etiketler
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

P1000414.jpg

P1000411.jpg

ceranus' Alıntı:
Ertürk, Cem seninin eksik malzeme ile gittiğini söyledi, nelerin eksikti ?
zerrin botlar sıkıntı oldu.... Su geçirince yürüyüşe katılamadım... oraya kadar gidipte yürüyüşe katılamamk beni üzdü... o yüzden bot işini biran önce halletmem lazım...

Kış kampı, üstelik eksik malzeme ama muhteşem geçtiğini düşünüyorum, bu büyük cesaretinden dolayı seni kutluyorum Ertürk ;)

Ayrıca senin ve Efe'nin çektiğiniz karelerden kampınızın çok keyifli olduğu anlaşılıyor, üstelik Cem sizi çok güzel beslemiş ;D

Aslında sana söylemiştim sanırım Ertürk Ortabereket dönüşünde bot çok önemli diye masada konuşmuştuk, neyse ama bir sonraki etkinlik öncesi kesinlikle almış olmalısın botlarını ..

merhaba arkadaşlar yaaa zorunlu olarak gelemediğim bu etkinlikte resimleri görünce ağladım çünkü gerçekten o kadar çok istiyordum ki gelmeyi. iş yerinde ne oluyo yaa dediler. çok kötü oldu bu benim için o bembeyaz katları görünceee o kadar acı geldiki bana anlatamam biraz daha resim eklerseniz cidden şurda tepinir zırıl zırıl ağlayacağımm:smiley: cem selamiye mesaj attım pazar günü ne yapıyorsunuz diyee. ama mcavap gelmedi çok eğleniyordunuz herhalde yazmadı bile bana cevap. en kısa zamanda bi beypazarı etkinliğide ben istiyorm bak kendi memleketime kampa gidemedim :smiley:

zerrin senin cep sobaları çok işe yaradı...

erturk77' Alıntı:
Selami ateş için zayıf diyorlar :mad: .....duyuyormusun...... ;)
Adam gece yarılarına kadar mahfoldu odun bulmak için arkadaşlar lütfen.. ;D ;D ;D

Açmış olduğunuz konuyu daha adam akıllı incelememiş olsam da ; bu mesaja yanıt vermeliyim hemen.
Kamplı etkinliklerde çadırlar kurulduktan sonra hava kararmadan tüm ekip üyeleri toplu şekilde araziye çıkarak kuru odun toplamaları ve kesmeleri (kampa mutlaka kapanır testere ile gelmelisiniz) gerekir.
Toplanan odunlar yine ekip üyeleri ile berabar uygun bir şekilde istiflenip varsa yedek naylonlar ile kar ve yağmur etkisinden korunur.
Böylelikle hava karardığından ateş için tekrar tekrar odun aramaya ve toplamaya gitmeye gerek kalmaz.

zerrin haklısın en önemlisi bot.... diğerlerini idare edebiliyosun ama....

Ertürk cep sobaları hayat kurtarıyor geçekten :smiley:

Senin fotoğraflarının devamını bekliyoruz, heralde vardır ???

erturk77' Alıntı:
zerrin senin cep sobaları çok işe yaradı...

zerrin çok var ama... karışık düzensiz şekilde yollayurum kusura bakmassınız...işlerimde yoğun bir taraftan da onları hallediyorum.. fotğraf makinaları dondu aslında çok güzel karaleri çekemedik bile...

Bu konuda bir ipucu vereyim Ertürk, Cep telefonları, Fotoğraf makinaları, Gps cihazları gibi batarya, pil gerektiren aletlerimizi hep vücut ısımızdan yararlanacak şekilde tutmamız gerekiyor, gece yatarken de mutlaka uyku tulumumuzun içinde olmaları gerekiyor...

erturk77' Alıntı:
... fotğraf makinaları dondu aslında çok güzel karaleri çekemedik bile...

zerrin bunlar hep tecrübe oluyor bize ....
sende önceden uyarmıyorsun zaten.... ;D ;D ;D ;D

Zerrin,

Elektroniklerle ilgili söylediğin çok doğru. Herşey dondu. Cebimizdekiler hariç. Benim bir hatam da tutup kocaman bir Nikon SLR makina götürmek oldu. İyi bir kompakt makina yeter de artar bile. Bel çantası iyi olur. İçine fotoğraf makinası, telefon gps, herşey sığar. Tecrübe edindik işte.

Murat arkadaşın odun toplama konusunda söylediği de doğru. Bu konuda biraz çalıştık. Fakat yeterli olmadı. Öyle çok odun yakılıyor ki. Ne kadar toplasan az.

Bir de odun kömürü götürmediğime pişman oldum. Cem o güzelim güveci yapıncaya kadar perişan oldu. Odun ateşi çabuk geçiyor. Dünya kadar malzeme götürdüm de bir mangalı ve kömürü akıl edemedim.

Bir sonraki kamp çok farklı olacak.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR