Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,851
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

efe abi şaka br yana...bizim için bu kamp tam bir tecrübe oldu ...
bundan sonra yapacağım şu:
tulumun üstüne battaniye,
tulumun içine üç adet cep sobası attık mı
mışıl mışıl uyuruz...

Etiketler
Ynt: Ankara - Beypazarı - Karagöl Kar Yürüyüşü ve Kamp Etkinlği (10-11 Ocak 2009)

erturk77' Alıntı:
buckete atarken tek atıyorum zerrin..bir den fazla atamıyormuyuz photobuckete...

Bulk Uploader Seçeneği ile aynı anda onlarca fotoğrafı sepete (photobucket'e) aktarma imkanınız var.

ceranus' Alıntı:
5'er 5'er kopyala yapıştır yapıyorsun mesaja ..

zerrin o konu tamam biliyorum.. Önce photobucket'e atıyoruz ya, oraya atarken tek tek atıyorum. Acaba bir den fazla atma yolu varmı diyorum....

Cem,

Bizim alttan hiç soğuk gelmedi. Tulumun alt kısmı hemen ısındı. Sorun üst taraftaydı. tulumun üst yüzüne elimi içten gezdirdiğimde soğuktu. Özellikle eğimden olayı yuvarlanıp yapıştığım çadır duvarı kısmı. Sonradan araya koyduğum giysilerle o kısmı çözdüm. Fakat üst kısımdan yine de soğuk aldım.

Üst battaniye ve ısıtıcıyı ihtiyaca göre kullanacağım.

Evet Ertürk, bulkuplauder tuşu var, oraya tıklarsan sol pencereden indireceğin fotoğraf dosyasını tıklarsan, sağ pencerede açılan fotoğrafları en fazla 250 adet olarak bir kerede kopyalayabiliyorsun ..

erturk77' Alıntı:
ze
zerrin o konu tamam biliyorum.. Önce photobucket'e atıyoruz ya, oray atarken tek tek atıyorum. Acaba bir den fazla atmayolu varmı diyorum....

zerrin buldum yaşasın...ohbe sabahtan beri tek tek yüklüyordum... ;D ;D ;D

Cem, Aladağları okullar sömestr tatiline girince yaparsan katılabiliriz.

Bal - Kaymak da getireceğim. Hem de donuk olmayacak. Hatta başka sürprizler olabilir.

Sevgiler

baba,tamam uygun bi tarih ayarlamaya çalışalım bal kaymak gelmesede sen kendin bal kaymaktan tatlısın seni her zaman aramızda görmek isteriz.

efe abi tahrik var...

Şubat ayında Gezenbilir olarak büyük kış kampı yapacağız, büyük olasılıkla da Bolu-Aladağlar'da olacak, şimdiden ekipmanlarınızı hazırlayın :smiley:

Cem, iltifatına teşekkür ederim.

Ertürk, biz ona motivasyon diyelim.

Zerrin, bu ne güzel haber. Sağlığımız yerinde oldukça katılacağız. Detayları sabırsızlıkla bekliyoruz. Büyük kış kampı olduğuna göre odun işini sıkı tutmalı. Boludan bir oduncuyla anlaşıp bir kamyon odunu yıktırmalı oraya :smiley:

Ateş konusuna gelince ,mesela ışıkdağında gezenbilirle yaptığımız etkinlikte selamiyle ısuzu pick-up un arkasını 2 defa büyük kütüklerle doldurup geldik ve çok büyük ateş yakıldı buna rağmen üşüdük,fakat bu hafta yaptığımızda ateşimiz küçükdü ama ben kazakla durdum,yani ateşin büyük olması ısının çok olacağı anlamına gelmez.bir kızılderili atasözü derki:“Beyaz adam büyük ateş yakar ve ateşten kaçar, kızıldereli küçük ateş yakar ve onunla kucaklaşır”
siz ateş ve yemek konusunu bize bırakın

evet cem doğru söylüyor..
ateş küçüktü ama baya ısıtıyordu...
odunumuzda fazla olsa sabaha kadar oturulurdu...

Ateşin ısıttığı konusunda hemfikiriz.
Ancak zaman zaman sönme noktasına geldiğini ve Selami'nin tekrar yakma gayretlerine de tanık olduk. Ateşin sürekliliğini sağlamak için yeterli odun yoktu. Gecenin bir yarısı İsmail'in sürükleyip getirdiği büyük dal (ben uyurken çadırın yanından geçtiği için farkettim) sayesinde ateş devam etmiş. Sağolsunlar sabaha kadar canlı tutmuşlar.

Herkesin eline sağlık.

Kamp büyük bir keyifti. Burada sohbetini yapmak da ayrı bir keyifmiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

Çevrimiçi üyeler