ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 5 Şub 2009 #17 Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) Evet Ender, sen kalabalık oluyoruz derken Eren hayal oldu
Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) Evet Ender, sen kalabalık oluyoruz derken Eren hayal oldu
medemir Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 Yer Karabük 5 Şub 2009 #18 Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009)
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 6 Şub 2009 #19 Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) Merhabalar, Kendi araçlarımız ile gidiyoruz, o nedenle geç sayılmaz ..
Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) Merhabalar, Kendi araçlarımız ile gidiyoruz, o nedenle geç sayılmaz ..
erenatac Kamp III Mesajlar 901 Tepkime Puanı 4 6 Şub 2009 #20 Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) ceranus' Alıntı: Yolculuk kesinleştimi Eren ? Genişletmek için tıkla ... Hayır Zerrin yolculuk değil ama hafta sonu çok yakın bir arkadaşımın düzenlediği bir açılış var,orada olup koşuşturmacaya yardım etmem gerekiyor. medemir' Alıntı: eren seni aramızda görmek isterdim ama.... Genişletmek için tıkla ... Ender bende sizlerle olmaktan büyük keyif alıyorum ama kısmet değilmiş,15 indeki kampta görüşürüz inşallah.
Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) ceranus' Alıntı: Yolculuk kesinleştimi Eren ? Genişletmek için tıkla ... Hayır Zerrin yolculuk değil ama hafta sonu çok yakın bir arkadaşımın düzenlediği bir açılış var,orada olup koşuşturmacaya yardım etmem gerekiyor. medemir' Alıntı: eren seni aramızda görmek isterdim ama.... Genişletmek için tıkla ... Ender bende sizlerle olmaktan büyük keyif alıyorum ama kısmet değilmiş,15 indeki kampta görüşürüz inşallah.
medemir Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 Yer Karabük 6 Şub 2009 #21 Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) sağlık olsun..kampta görüşmek üzere...
Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) sağlık olsun..kampta görüşmek üzere...
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 7 Şub 2009 #22 Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) Arkadaşlar etkinlik sonrası ayrıntıları ve fotoğraflarımızı paylaşacağımız linkimiz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24533.new#new Yarın sabah Altınpark'ta buluşmak üzere arkadaşlar
Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) Arkadaşlar etkinlik sonrası ayrıntıları ve fotoğraflarımızı paylaşacağımız linkimiz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24533.new#new Yarın sabah Altınpark'ta buluşmak üzere arkadaşlar