Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

cagdas90' Alıntı:
Merhaba,
Üzülerek bildiriyorum ki ekipman yoksunluğu nedeniyle katılamayacağım. Bütün giysilerim yazlık :( Belki Ocak ayına doğru.. Katılacak olan herkese bol eğlenceli ve kazasız belasız bir yürüyüş diliyorum.
çağdaş hep istanbuldakine katılmak isterdim diyordun,hemen yanında yapılıyor kaytarıyorsun,hem bu arada zerrin ablanada geçmiş olsun dileğini canlı iletirsin ne dersin,bence hiç kıvırma şansın yok çünkü. :D ;) ben olsam kaçırmazdım.

Etiketler

UFUKK' Alıntı:
çağdaş hep istanbuldakine katılmak isterdim diyordun,hemen yanında yapılıyor kaytarıyorsun,hem bu arada zerrin ablanada geçmiş olsun dileğini canlı iletirsin ne dersin,bence hiç kıvırma şansın yok çünkü. :D ;) ben olsam kaçırmazdım.
Ufuk abi valla ne yağmurluk var, ne kışlık bot. Yazlık trekking ayakkabısı var, ayaklar süngere döner ;D, paramı da eldivene yatırdım tekrar finansman işlemlerine ufak ufak başlıyorum bot almam biraz sürecek :D ;D şu Öss'yi bir atlatsam, her etkinlikte ilk numaraya beni yazın.. :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Zerrin merhaba

Seni yeniden sahalarda görmek güzel, iyileşmene çok sevindim :D
Biz bu hafta sonu Toyotacılar olarak toplanıyoruz, ben jübile yapacağım.
Önümüzdeki haftadan itibaren LR ciyim ;D

Alp benimle gel diyeceğim ama araba dolu, sanırım diğer arkadaşlarda yer var. Olmasada sana yer yaratılır.

Sedat abi,
Ben sizin katılacağınızı bilmiyordum Toyota toplantısına...

Aracınızda yer olup olmadığı daha sormadan böyle yazmanız sevindirdi beni...
Aracımla gelemeyeceğim toplanımlara çok çok çok utana sıkıla soruyorum tanıdıklarıma bunu. Kandi kendime rencide olmama engel olup bunu düşünmüşsünüz, vallahi kibarsınız, billahi kibarsınız, bi de adam gibi adamsınız....

Şincik diyeceksin ki belki,
"Bunu sormaya utanıyorsun, sen daha sormadan buraya yazmama kızmıyorsun"
Kızmam tabi, bunda utanacak bi şey yok aslında. Ama şu varki, insanların, arkadaşların imkanlarını resmen kullanan insanlar sezinliyorum bazen, hatta bu ortamda bile. Onlar utansın.

Artı,

Ben, beni misafir olarak kabul edenlere karşıda üstüme düşen hertürlü sorumluluğu yapmaya çalışırım zaten. Kabul etmeseler bile bazı paylaşım taleplerimi -mesala maddi- zorlada olsa, ısrarlada olsa bunu yaparım, yapmak lazım zaten... Dop doğrusu budur...
Bunu kendimi anlatmak için, şöyleyim böyleyim diye anlatmak için değil, o suistimalcilerin -becerebilirsem- suratlarını kızartmak için yazdım. Beni bilen bilir zaten.
"Bilmek istemeyende beri gitsin ;)" Beni bilmek istemeyeni, zati istemezuk ;D

Bunu burada uzattım, lütfen okuyanlar kusura bakmasın, fakındayım...
Sadece geçmişimden sonra şu anda içinde bulunduğum durum bende böyle bi çekingenlik yarattı, o kadar. Vallahi sudan çıkmış balığa döndüm...
Yani, dolayısı ile çok hassas olduğum bi konu...
İnsan kırmak, kalp kırmak en kolayı, en kötüsü...

Değerlisiniz Sedat abi....

LR alıyor olduğunuzu dün Yavuz abiden öğrendim. Çok met etti makinanızı. Hayırlı olsun...
Bende çok beğenmeye ve araştırmaya başladım LR' leri... Belki, bi gün, ben de........ ;)

Kazasız belasız, çok güzel günlerde kullanın İnşallah....

Toyota gezisine aracımla da gelebilirim ama bunu pek markam dolayısı ile istemiyorum.
Bide diğer önemli sebep oldukça manevi.....
Maddi sıkıntılarım ve şu anda sadece tüketici konumumda olmam beni çok rahatsız ediyor. Keyfe yaptığım riskli harcamalar maneviyatımı çok sarsıyor.
Bi laf vardır, "Başkasının Düdüğüyle Düğüne Gidilmez" gibi ;)
Yaşadığımız ekonomik krizde keyfimi çalışan yaşlı insanın sırtından yapmak maneviyatıma ağır geliyor..... O çalışsın sabah akşam, ben evde movimax' ten film seçeyim evde, sonrada hafta sonunda V8 makinayla posterior' umu gezdireyim. Olmaz. "Etek Giyer Gezerim" daha iyi ;) ;D
Bunları yazmaktan çekinmiyorum, ayıp yada yanlış yazmıyorum çünkü....

Bide hastyalarımız var... belki hafta sonunda valide hanımı Konya' ya götürmem gerekebilir...
Çok ta keyifli sayılmam. Toyota toplanımın katılımım ciddi askıda yani....

Yeniden binlerce teşekkürler....

Zerrin, gezinizin konusunu dağıttım, pardon... Hassas olduğum, kayıtsız kalamadığım konular bunlar. sen biliyorsun beni, anlarsın... ;)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zerrin,Yürüyüşlere başladığına çok sevindim.
Beni biliyorsun aracın çıkmadığı yerde,çadırı ve mangalı atarım ;D ;D ;D
İyi eğlenceler .

He valla ;D

Kerim, binelim otobosa, aracın çıkamadığı, otobosun tıss edip durduğu yere mangal atalım..... ;D

Belki şoforu kafakola alırız :smiley:, Kenan Çarpışantürk' ün Transitiyle yaptığı gibi azcık off road atarız otobosla...
Zati, büyüh ihtimal midibüs capondur ;D alışıksındır...... ;D

Saygılar güzel insan... seni gidi caponcu seni... ;D

UFUKK' Alıntı:
Ne güzel etkinlik,Evet istanbul gurubu belgrat ormanlarımızın 10 km lik yürüyüş parkuru için ne zaman hareket edelim,Admin,lerim hareket zamanı. ;) yürüyüş sonrası çaylar börekler,ne güzel olur,du.

Berh breh breh....

Ankara, duydunuz zilin senin..... ;D

Hiç yenileceklerden, içileceklerden bahsedilmiyor. Anca dağ tepe yürü babam yürü ;D

Çok Sayın ve Çok Sevgili Zerrin Hanım' a kalsa karbonidrattır enerjidir bahanesiyle anca saklama kabında makarna ;D
"Herkes üç dört adet lahmacun getirecek, mangalda ısıtıp yiyeceğiz" dense katılım patlar mı? Cevap veriyorum: Patlar ;D ;D

cagdas90' Alıntı:
Ufuk abi valla ne yağmurluk var, ne kışlık bot yazlık trekking ayakkabısı var ayaklar süngere döner ;D, paramı da eldivene yatırdım tekrar finansman işlemlerine ufak ufak başlıyorum bot almam biraz sürecek :D ;D şu Öss'yi bir atlatsam, her etkinlikte ilk numaraya beni yazın.. :smiley:

Başarılar Çağdaş kardeşim..... Allah zihin açıklığı versin....

Zerrin Hn. merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, bende eski bir Ankaralı olarak etkinliklerinizi ilgi ile izliyorum. Hele beraber ıslandığınız o yağmurlu ışıkdağ gezinizi ilgi ile takip ettim. Kardeşimin rahatsızlığı dolayısı ile size katılamadım ama, hasta kardeşimi, hanımı ve diğer kardeşimi de ikna edip bir kaç saatliğine de olsa ogün bizde ışık dağına gittik. Biraz dağda, biraz da Yol kenarında sizinde uğradığınız tesiste vakit geçirip Ankaraya geri dönmüştük. Ama sizlerle maalesef karşılaşamadık ve tanışamadık.
Bu etkinliğinize de İstanbulda olmamız nedeniyle katılamayacağız. Sizlere neşeli, az yağmurlu (mümkünse hiç yağmurlu) keyifli geziler dilerim.
Gideceğiniz göletin ve parkurunuzun yeri hakkında varsa harita veya google eart görüntüsünü koyabilirmisiniz.

İyi günler

Çok teşekkür ederim Kerim, ben seni sadece kampçı olarak bilmiyorum seni, Eymir'de yürümedin mi sen Defne ile birlikte bizimle ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zerrin,Yürüyüşlere başladığına çok sevindim.
Beni biliyorsun aracın çıkmadığı yerde,çadırı ve mangalı atarım ;D ;D ;D
İyi eğlenceler .

Ufuk, çok teşekkürler :smiley: İstanbul bu konuda biraz daha konformist yaklaşıyor sanırım, trekking yapmak isteyen çok kişi oluyor ama sadece istiyor ;D ;D ;D

UFUKK' Alıntı:
Ne güzel etkinlik,Evet istanbul gurubu belgrat ormanlarımızın 10 km lik yürüyüş parkuru için ne zaman hareket edelim,Admin,lerim hareket zamanı. ;) yürüyüş sonrası çaylar börekler,ne güzel olur,du.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum... Evet Işık Dağı yürüyüşümüz çok maceralı geçmişti gerçekten, ama hala konuşuyoruz o gün yaşadıklarımızı ve sanırım her zaman konuşacağız, güzel bir anı oldu bize :smiley: Gideceğimiz yerin Google Earth görüntüsünü parkuru tamamladıktan sonra vereceğim, ayrıntı olarak, ormanlık bölge olan Gerede yakınında Aktaş Köyü çevresinde yapacağız yürüyüşümüzü..

Başka bir etkinlikte görüşmek, tanışmak dileğiyle...

arı' Alıntı:
Zerrin Hn. merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, bende eski bir Ankaralı olarak etkinliklerinizi ilgi ile izliyorum. Hele beraber ıslandığınız o yağmurlu ışıkdağ gezinizi ilgi ile takip ettim. Kardeşimin rahatsızlığı dolayısı ile size katılamadım ama, hasta kardeşimi, hanımı ve diğer kardeşimi de ikna edip bir kaç saatliğine de olsa ogün bizde ışık dağına gittik. Biraz dağda, biraz da Yol kenarında sizinde uğradığınız tesiste vakit geçirip Ankaraya geri dönmüştük. Ama sizlerle maalesef karşılaşamadık ve tanışamadık.
Bu etkinliğinize de İstanbulda olmamız nedeniyle katılamayacağız. Sizlere neşeli, az yağmurlu (mümkünse hiç yağmurlu) keyifli geziler dilerim.
Gideceğiniz göletin ve parkurunuzun yeri hakkında varsa harita veya google eart görüntüsünü koyabilirmisiniz.

İyi günler

Alpcim müjde, müjde :smiley: :smiley:

Arkadaşlar, bu yürüyüşümüzde SUCUK PARTİSİ yapıyoruz :smiley: Herkes yanında yiyebileceği kadar sucuk getiriyor, mangal bizden, hep birlikte sucuk keyfi yapacağız ;D

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) Armada
02- Mehmet Ekim Atakule
03- Meral Doğan
04- Cem Şahin Batıkent (Jandarma)
05- Serhat Burmaoğlu (sburmaoglu) ODTÜ
06- Tülin Hanım
07- Sevdagül (2 Kişi)
08- Hakan Bala Kuğulu Park
09- Angel'ın babası :smiley: (2 Kişi) Armada
10- Egemen Varlı
11- Fatih Armada
12-

ceranus' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Kerim, ben seni sadece kampçı olarak bilmiyorum seni, Eymir'de yürümedin mi sen Defne ile birlikte bizimle ;D ;D ;D
Hep öyle başlar zaten,
O numaraydı yemezler ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
He valla ;D

Kerim, binelim otobosa, aracın çıkamadığı, otobosun tıss edip durduğu yere mangal atalım..... ;D

Belki şoforu kafakola alırız :smiley:, Kenan Çarpışantürk' ün Transitiyle yaptığı gibi azcık off road atarız otobosla...
Zati, büyüh ihtimal midibüs capondur ;D alışıksındır...... ;D

Saygılar güzel insan... seni gidi caponcu seni... ;D
Bak Apl le aynı kafa yapısındayız ;D ;D ;D

Tamam, bakın sucuk partisi yapıyoruz artık, hem siz araç yanında kalarak mangalı hazır edersiniz bize, hadi bakalım buna ne diyeceksiniz şimdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar, bu yürüyüşümüzde SUCUK PARTİSİ yapıyoruz :smiley: Herkes yanında yiyebileceği kadar sucuk getiriyor, mangal bizden, hep birlikte sucuk keyfi yapacağız ;D

ceranus' Alıntı:
Tamam, bakın sucuk partisi yapıyoruz artık, hem siz araç yanında kalarak mangalı hazır edersiniz bize, hadi bakalım buna ne diyeceksiniz şimdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Fena fikir değil hani ,
Belki öğlen sürpriz yaparız ama söz vermiyeyim .

Allahım evet evet mangalda sucuk kokusu alıyoruummmmm.Sucuk ve mangal olayıyla beni kandırabilirsiniz ama hani şu yürüyüş parkuru 10 km ama katılımcıların performansına göre uzatılabilir kısmı varya,işte onu tam tersi yapsak yani performansa göre kısaltılsa olay daha bi süper olur walla ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri