albatroshaski
benim düldül
tek başıma bir gezi ve macera .Arabayla çadırımı kamp için tüm malzemelerimi aldım düştüm yollara önce iskenderun içinde biraz dolaştım sonar gülcihan ufak sahilde 2 tane yan yana kamp çadır yeri var kumsalı güzel ama benim samandağı hedefimdeydi .Gülcihan dan arsuz oradan da korkunç bir yol güzergahı olarakta 30 km dağlardan bayırlardan su akan yollardan geçerek indim bayırlardan Çevik içine vardım küçük belde daha önce sahillerinden pislikten geçilmiyor demişlerdi arkadaşın biri 40 yıldır oraya tatile gidiyormuş onun izlenimlerini okumuştum.O yoldan benzin acil almam gerktiği için samandağına yetiştim çok iyi etmişim harika bir yer .reimlerini yüklediğimde sizde hak vereceksiniz Türkiye de görmediğim sahil pek yok ama burası çok güzel ble bir yer atıl bırakılmış.Sahili çok uzun siyah kumu özellikle romatizmaya çok iyi geliyormuş.Fazla kalabalık yok aslında turistlik tesis de pek yok.balık özellikle deniz lüferi ve kalamar taze taze aç mangala ye harika oluyor.Alkon alallar için harika boğma dedikleri incir üzüm erik aslan içeceği bol bol mevcut ve çok uygun.Akşam sahilde sivrisinek istilasına mauz kaldım hiç böylesini görmedim fakat insanları da arada bir böyle zincirden boşalıp uğrar giderlermiş nadir olurmuş.Deniz bayağı bir sığ bağayı gidiyorsun boy bulmak için suyu sıcak ama güzel Akdeniz'in her yeri güzel.katık ekmeği acısı özellikle güzel sabah kahke simitin büyüğü yanınada tuz ve kekik zeytin yağına bandırıp yiyorsun.herşeyden güzeli insanları her dinden her millet ten insanlar çok güzel kaynaşmışlar tamamen içten misafir perver candan insanlar kendinizi köyünüzde zannedebilirsiniz hiç yabancılık çekmezsiniz.