Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,117
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

selam . mehmet ben bayramda kaçıncı gün bartındasınız ?. mükemmel bir yer seçmişiniz doğa harikası ve çok temiz bir yerdir . bartına giderken benim yanımdan geçeceksiniz safranboludan . size katılmayı isterdim güzel bir kamp olacak gibi gözüküyor ama şu an bir şey söyliyemem ....

Etiketler
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Mehmet merhaba, Biz bayramın 1. günü sabah erkenden yola çıkacağız, öğlen kamp alanımızda oluruz sanırım. Katılmana seviniriz..

Merhaba Arkadaşlar,

İftardan sonra resimler geliyor.Çok mükemmel kareler var.Görüşmek üzere.

Selamlar,
Murat

Telefon ile sürekli irtibat halindeydik Murat ile, her gittiği yerde buralar çok güzel sesleri yükseliyordu ;D Fotoğrafları merak ediyorum..

Hoşgeldin Murat :smiley:

murat kardeş resimleri bekliyoruz

Cumartesi akşam menü de ilave midye dolma olabilir bir tencere yanında limon ve balık.

Zokanın lüferleri.jpg

Adnan Abicim, sen neler hazırlıyorsun böyle, süper olacak desene menüler :smiley:

Bizim menüler her zamanki gibi süper olur bazen araya sürprizler girebilir.

Merhaba Adnan bey, hazırladığınız balıklardan benim ufaklıklara da vereceksiniz dimi ? ;)

mezeci_67' Alıntı:
Bizim menüler her zamanki gibi süper olur bazen araya sürprizler girebilir.

midye dolma ve taze karadeniz balık ziyafeti , birde bunun yanına meşhur bartın salatası . bayram bartında geçecek galiba.... :smiley:

m.konak' Alıntı:
midye dolma ve taze karadeniz balık ziyafeti , birde bunun yanına meşhur bartın salatası . bayram bartında geçecek galiba.... :smiley:

Aynen öyle olacak.Sabah kalkacaksınız ve arkadaşlarınızla deniz kenarında bayramlaşacaksınız.Güzel bir duygu değilmi.

çok güzel fotoraflar murat bey . emeğinize sağlık inşallah bayramda görüşmek umuduyla...

Ne gariptir biz çocukken ev ev dolaşır el öper bayram harçlığımızı çıkarırdık.Burada ise çocuklar çadır çadır dolaşıp bayramlaşacak :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri