Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,120
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Emin Abi, tüh diyorum, iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum,size de iyi bayramlar diliyorum, Evra'yı öpüyorum..

cartop' Alıntı:
İstanbuldan misafirler gelecek diye bu güzel kampı kaçırdık. Buralarda çok kamp yaptım. Harika yerler,Cide ve Cideros'a mutlaka uğrayın.
İyi tatiller, iyi bayramlar.
Cartop

Etiketler
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Arkadaşlar, kamp alanımızda, tuvalet, duş, elektrik, buzdolabı bulunuyor..Ücreti çadır başı 12.5 TL günlük olarak, bu rakama otopark ücreti dahil.

Sıcak ve soğuk içecekler satılıyor, yakın noktalarda lokantalar bulunuyor :smiley:

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter ....................(1 Kişi)........... Binek Araç......... Ankara
02- Cumhur KÖSE ..................(4 Kişi)........... Araç yok............ Ankara
03- Türker Yardımcı ................(1 Kişi)........... Araç yok............ Ankara
04- Acar Şensoy .....................(1 Kişi)........... Binek Araç......... Ankara
05- Efe Karaismailoğlu ..............(2 Kişi)........... 4x4.................. İstanbul
06- Murat Albayrak ..................(3 Kişi)........... Binek............... Kdz Ereğli
07- Ercan Akgül ......................(2 Kişi)........... Binek Araç........ İstanbul
08- Çiğdem AVCI ....................(2 Kişi)........... Araç yok........... Ankara
09- Adnan AKGÜN ...................(3 Kişi)........... 4x4................. Kdz Ereğli
10- Ömer DİŞDİŞ ....................(3 Kişi).......... Binek Araç......... Ankara
11- Mustafa ARSLANKURT .......(3 Kişi)........... 4X4 ................. Ankara
12- Jülide...............................(1 Kişi)...........Binek Araç..........Ankara
13- Pınar Sevcan yılmaz............(? kişi)............Binek Araç..........İstanbul

.
Lokanta varsa sıkıntı yok aç kalmayız. :D ;D

.

güzelcehisar1.jpg

Bir aksilik çıkmaz umarım ve gelebilirim..

Hayırlı yolculuklar
Bayramınız kulu olsun

kaya75' Alıntı:
Hayırlı yolculuklar
Bayramınız kulu olsun

Sanırım artık bizi ancak bayramdan sonra duyabilecekler :smiley: Sizin de,forum üyelerinin hepsinin de bayramını kutluyorum.

Biraz sonra ben de Karabük&Safranbolu gezisi için yola çıkıyorum,belki de Amasra'ya kadar uzanabilirim.Belki de bu grupla karşılaşabiliriz bir yerlerde hiç belli olmaz :smiley: İyi bayramlar tekrar herkese.....

Ben de herkese iyi bayramlar diliyorum,sağlıklı mutlu gönüllerince güzel günlerle dolu nice bayramlar.

herkese selam ve iyi bayramlar ,y, yolculuklar ve bayram dileklerinizi yarın bildiririm :D

güzel eğlenin resimleri acillll bekliyoruzzzzzzzz

Bu kampımızın tüm ayrıntılarını sizlerle paylaşmak istiyoruz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60999.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri