Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,142

kaşif

Hakan Özkaya
Yer
İstanbul
Web
www.dogakolik.com
Merhaba Sevgili Arkadaşlar..

Yine yaklaşıyoruz bir Ramazan Bayramına daha Her zamanki gibi aklımıza ilk gelen şey Yedigöller'e gitmek oluyor
Sanırım artık geneleksel demenin zamanı geldi Yedigöller için.. Bu Ramazan bayramı 4. sü gerçekleşiyor nasılsa..

Daha önce gelenler yada iki - üç yıldır bizi takip edenler bilir, her defasında anlatılmaz yaşanır bir güzelikle karşılıyor
yedigöller bizi..

Program şöyle olacak.. 01 EKİM ÇARŞAMBA günü saat 08:30'da Taksim AKM de eşyalarımızla birlikte hazır olacağız..
Arabamıza yerleşip en geç saat 09:00'da yola çıkacağız.. Alışveriş işini her zaman oldugu gibi bolu migrosta yapacağız
Boludan itibaren Yedigöllerin yolu bozuk olduğu için tahminim saat 14:00-15:00 civarında
kamp alanımıza varmış olacağız.. Çadırlarımızı kurduktan sonra doğanın tadını çıkarmak size kalmış..

Çarşamba,Perşembe ve cuma günleri yedigöllerin keyfine varabildiğimiz kadar varmaya çalışıcağız.. Gündüz çevreyi gezip
macera turları atacağız, akşam ateşimizi yakıp gitar akordiyon eşliğinde ateşbaşı muhabbetlerimizle eğleneceğiz.

Cumartesi sabahı kalkıp kahvaltımızı ettikten sonra çadırlarımızı toparlayıp dönüş yoluna geçeceğiz.. İsteğim cumartesi
akşamı saat 8 civarında evde olmak..

Masraflarımız ortalama şu şekilde olacak;
Her zamanki gibi otobüs masrafını gelen kişi sayısına böleceğiz.. Tahminim kişi başı 80-100YTL arasında olacak.
Milli Parklara çadır ve araç için bir kira ödeyeceğiz. Çadır başı geçtiğimiz yıl gecelik 7YTL almışlardı. 3 gece kalacağımız
için bu rakamı 25YTL olarak düşünebilirsiniz.
Ve yiyecek olarak 4 günlük market alışverişiniz ne kadar tutarsa..(Bu kısmı size kalmış.. Ben biraz abartıyom alışverişi ama
ortalama 50-60YTL tutuyor..)

Yanımıza almamız gerekenler:
* Çadır, uyku tulumu, mat
* Giyecekler, Gece giymek için polar tarzı kalın eşofman
* El feneri
* Kullandığınız ilaçlar varsa onlar
* tabak bardak vs..
* Temizlik malzemesi (sabun havlu kağıt vs)
* Yiyecekler (marketen alınacak, isterseniz alışverişinizi yapıp gelin)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,

Kesin gelecek olan arkadaşlar bana en geç 24 Eylül Çarşamba günü ne kadar mail atsın.. Ona göre küçük
otobüsle mi büyük otobüsle mi gideceğimiz belli olsun ve aracı ayarlayabileyim..

Gelecek herkesle Bayramın 2. günü görüşmek üzere..

Not:Kampa gelecek arkadaşların dikkatine..Çadır ve ekipman eksiği olan arkadaşlar 1 hafta evvelden bildiririse
yardımcı olabiliriz... Yedigöller de telefonlar çekmiyor, şimdiden haberiniz olsun..

Sevgilerimle,
Hakan

Sevgilerimle,
Hakan Özkaya
0535 587 91 93
ozkaya_hakan@hotmail.com

Önceki yıllardaki yedigöller kamp fotoğraflarına bu linkten bakabilirsiniz

http://www.insanvedoga.com/modules/extgallery/

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

Hakan Biz Murat (Tezmertek)'larla o günlerde Kaz dağlarında olacağız. Yoksa geçen gezenbilir şenliğinede gidemedim. Gönlüm Aladağlardan yanaydı. Fakat sen bize göre daha sonra açıkladığın için bu seferlik size iştirak edemiyorum. size iyi etkinlikler diliyorum.
Birde katılımcı arkadaşların bazen rumuzunu da yazarsan en azından kimler geliyormuş daha iyi takip edebiliriz. Bazen isimle bazen rumuzla yazıldığı için takipte zorlanıyoruz. Mesela İlhan beyde Dağdeviren'miş tanıyamadım. Bende Behiç Bülent Dağdeviren'imya dikkatimi çekti.

selam arkadaşlar.
bayramda yedigöller planını çok önceden yapmıştım sizleri gördüm daha iyi oldu.
planım şu
kendi aracımla gitmek
2.gun gidiş.
alabalık avı.
yanlız avlanmak serbestmi bunu bilen varmı.

Egemen özel aracın ile gitmek yerine Hakan'ın grubuna katılsan daha iyi olmaz mı .?
Hem maliyet düşer , hemde tek kalmazsın tüm yol boyunca.
O kadar yol tek başına çekilmez bence.

özel aracım olmadan boludan yedigöllere nasıl gidebilirim orayı görmeyi çok istiyoruz ya 2 kişiyiz yürüyerekte olsa gideceğiz biz...19 unda ankaradan çıkacağım boluya ve oradanda yedigöllere gitmek istiyorum sizden en kısa sürede yardım bekliyorum beni yanıtsız bırakmyacağınızdan eminim...

egemen abi varsa bi yol söyle yaaa...

Bu işde çok uzman değilseniz, yürüyerek gitmek çok zordur.

doğru Murat maliyet düşer fakat bu kadar uzun süre kamp yapmadım.
yaklaşık 5 - 6 ün falan sürecek gibi gözüküyor.
eğer sıkılırsam aladağ yaparım die düşündüm.

Boludan sonra araç kiralamanız en doğrusu çünkü bolu yedigöller arası 40 km mesafe

Bu arada bizim kamp 3 gece 4 gün sürecek

Banu
Erdal
Esra
Esra + onur
Gökhan
Hakan
İbrahim Ateş + 5
İlhan Dağdeviren
Onur
Vildan
Gökçe
Fatih
Pınar Karaçar
Erman +3 ?
Çiğdem Avcı

Banu
Erdal
Esra
Esra + onur
Gökhan
Hakan
İbrahim Ateş + 5
İlhan Dağdeviren
Onur
Vildan
Gökçe
Fatih
Pınar Karaçar
Erman +3 ?
Çiğdem Avcı
meydey (şener)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler