Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,295
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

arkadaslar bende gelmeye karar verdım.
yanlız ben kendı aracımla gelecegım.
soyle bır sorun var ben orada sızı nasıl bulacagım.
toplu haldemı duracaksınız yoksa ayrı noktalar mı olacak
gıdecegınız yerın koordınatları bellımı
yada sızı tanımam ıcın ne olmalı.
orada nasıl bulusabılırız...

arkadaşlar kimseden ses çıkmıyor.
toplam sayıda değişiklik varmı hala 25 mi?

Sanıyorum herkesin hazırlıkları tamam ama ben kamp ocagıma kartuş bulamadım :( yarın birde yenibosna koçtaşa bakayım belki orda vardır

merhaba hakan nasıl bir kartuş arıyorsun karaköydn bakıyım

Herkese Slm:
Çok kesin olmamakla beraber.kendi aracımla cuma cumartesi bende katılabilirim.
Kampın yapılacağı alan belli ise,yerini bana bildirirmisiniz.

Hakan, kamp alanınızla ilgili sorular geliyor, yanıtlarını göremedim, açıklamaları yaparsan iyi olur...

Zerrin kamp ile ilgili soruları herkese özel mesaj atarak cevapladım :smiley: ama burdanda kamp yeri ile ilgili bilgi vereyim kamp yapacagımız alan her sene araçların park ettiği otoparkın yukarısındaki çeşmenin yanıbaşı ama bu sene geç gittiğimiz için orda yer bulabilirmiyiz bilmiyorum

tekrar teşekkürler:
Araçların gidebileceği bir yerde kamp kurulacağı için bulmam sorun olmaz.
bulunmayacak bir yer olursa diye sormuştum.Gelebilirsem tek geleceğim için kurda kuşa yem olmim diye :smiley:

Selam Arkadaşlar,
Biz de bu bayramda aracımızla Yedigöller'e gidecektik. Fakat bir değişiklik olduğundan aracımızla gidemiyoruz. Cuma günü işbaşı yapacağımızdan, yarın sabah yola çıkmak istiyoruz. ( Perşembe akşamı dönmek üzere ) Otobüsle sanırım Bolu'ya gidilebiliyor. Bir de oradan Yedigöller'e gitmek için tekrar araç kiralamak gerekiyor sanırım. Nasıl gidebiliriz? Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler..
Sevgiler..

sizinde yazdığınız gibi otobüsle boluya gidip ordanda araç kiralamanız gerekir.. Taksi tutmak biraz masraflı olur bolu yedigöller arası 42 Km

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR