Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,343
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

kamp güzel geçti benim için en azıdan sizlerel tanışmak keyifliğdi bilmeyerek hata işlediğsem afınıza hele yolda kalmamız ve su tanışımamız o ateşi yakmak için kimbilir kaçtane poşet gitti tam 1,5 sasat sürmesine karşılık çok güzeldi sesizlik huzur veriçişdi.hele telefonlar çekmiyordu ne güzel heşeydemn uzaksın o zirvedeki manzara çok güzeldi buradan birkez daha hakana çoook teşekkür ediyorum bize göstermiş olduğu sabırdan dolayı allah bilir kaçkere otobüsü durdurduk

Hakan her kampa lazım bir arkadaş...Herkese yetişti ve her konuda yardımcı oldu...İlk çador kampımda bana dostları ile komşu oldu:smiley: belayı aldı başına...

Hakan fotoları ekle artık özellikle senin klarnetli fotolarını istiyoruzzzz
yokse ben ekliyicem:smiley:

pıunarcı hakan fotorafları yolladı bakmadınmı klarnet çalarken de

yedigöller fotoğrafları
http://picasaweb.google.com.tr/hakanozkay

Arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim dışardaydım yeni geldim fotoları ekliyeceğim en kısa zamanda ama şimdi uyumam lazım :D iyi geceler

herkese günaydın bizim gittiyimiz de sabah yeni yasak gelmişti balık yumartalama dönümüne girmiş artık birdaki severe

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR