Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009)

GENEL BİLGİ OLMASI AÇISINDAN...
kampetkinliklerindeyiyecekveiecekle.jpg

GENEL BİLGİ OLMASI AÇISINDAN....
kampmalzemeleri.jpg

01- Efe (İstanbul)
02- Sinem (İstanbul)
03- Ege (İstanbul)
04- Adnan (Krd.Ereğli) +
05- Selda (Bolu)
06- Murat (Krd.Ereğli)
07- Ertürk (Ankara)
08- İbrahim (Ankara)
09- Engin (Ankara)
10- Ahu (Ankara)
11- Ayfer (Ankara)
12- Nur (Ankara)
13- Ferdane ( Ankara )?
14- Zerrin (Ankara)
15- Fatih ( Ankara )

Hadi Ertürk ekle bilgileri bekliyoruz.Kaçta buluşulacak bencede konvoy yapıp gidelim yolda kalırsan çekerim ben seni ;D

Adnan abi herkes seni bekliyo ona göre...sakın bizi orada yalnız bırakıyım deme...

Adnan Abi gelme durumun sıkıntılıymış öyle duydum valla olmaz sen olmazsan ne yap et gel

bu etkinliği bir hafta ileriye alma şansınız yokmu acaba. yoksa ben bu etkinliği kaçıracağım ve çok üzülcem.lütfen erteleyelim.1 hafta kadarcık.

Arkadaşlar buşuma saati ve zamanı konusunda diğer arkadaşlardan haber bekliyorum.... en kısa zamnada bildircem ayrıntıları...

Sevgili Arkadaşlar hepinizin yolu açık olsun :smiley: bende cumartesi öğleden sonra yola çıkacağım muhtemelen Samsun yada Ordu da araç üstü konaklama yapacağım pazar sabah 10:00 gibi Trabzon da olacağım İzmir ve İstanbul ekibi ile buluşup programa başlayacağız :smiley:

Sevgili Efe 19 mayıs Aladağlar etkinliğini konuşun, geniş katılımlı gidelim :smiley: 30, 31 mayıs 2009 da Erciyes tırmanışı var, bu iki etkinliği beraber yaparsak çok güzel olur,,

Selami sevgiler,

MKG

Saatimizi kararlaştırıp Ankara çıkışlı araçlar olarak birlikte gidiyoruz. Buluşma noktası olarak Carrefour (Batıkent) önü uygun ama başka senecekte olabilir.

erturk77' Alıntı:
zerrin olabilir...

Mustafa Abicim, yolunuz açık olsun, bol fotoğraf ve video ile bekliyorum sizleri, ara sıra mesaj yazarsan bilgi verirsen çok sevinirim, tüm ekibe sevgiler...

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar hepinizin yolu açık olsun :smiley: bende cumartesi öğleden sonra yola çıkacağım muhtemelen Samsun yada Ordu da araç üstü konaklama yapacağım pazar sabah 10:00 gibi Trabzon da olacağım İzmir ve İstanbul ekibi ile buluşup programa başlayacağız :smiley:

Sevgili Efe 19 mayıs Aladağlar etkinliğini konuşun, geniş katılımlı gidelim :smiley: 30, 31 mayıs 2009 da Erciyes tırmanışı var, bu iki etkinliği beraber yaparsak çok güzel olur,,

Selami sevgiler,

MKG

Mustafa abi,

İyi yolculuklar dilerim. Kazasız belasız ve arızasız gidin gelin inşallah. Çok iklim değişimi yaşayacaksınız. Kendinize iyi bakın. Sen daha iyi bilirsin ama mazotlara dikkat. Değişik kalitelerde mazot alacaksınız. vesaire vesaire ama sen bunları zaten düşünmüşsündür.

Aladağlar ve Erciyes'i kampta arkadaşlara anlatacağım.

Sık sık haberleşelim.

Hoşçakal

Zerrin, gelebilmene sevindim. Nihayet tanışacağız. Ertürk ve Adnanla detayları kabaca konuşuyoruz. Üzerinde görüşüp fikir birliğine varmak için bugün içinde herkesin görüşüne açacağız.
Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri