Boydan Boya Karadeniz 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan the venturer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,486
Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009

heycanlı' Alıntı:
paylaşımınız için çok teşşekür ederim yerinizde olmak isterdim ğüzel bir gezi olmuş
İlginizden dolayı teşekkür ederim. Hepimize keyifli sürüşler diliyorum.

Etiketler

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Selamlar.

Gerçekten muhteşem, bi Karadenizli olaraktan bu fotoğrafları görmek beni dahada mutlu etti.
Sizin Karadeniz turunuz eskiye dayansada malum yeni üye olduğum için yeni görüyorum ben bunların hepsini.

MERHABA .GEZİNİZ GÜZEL OLMUŞ bizde bu sene ankara -artvin yapmayı dünüyoruz inşaallah .rota aşağı yukarı belli .bana yer isimleriyle gidilmesi gereken yerleri yazarsanı sevinirim tsk.

Karadeniz turuna üç kez bende gittim,bu yaz sezonda arkadaşlarla tekrar çıkıcaz görmediyimiz yaylalara. Motosikletle yorucu ama keyifli oluyor,yöre halkı güvenilir esnafı temiz.Akdeniz turuna onbir kez katıldım fakat karadenizden aldıgım tadı bulamadım.Saglıklı keyifli sürüşler.

Açıkçası ülkemizin her yanı bir harika. Ben bu yaz doğu ve güneydoğuyu çok ayrıntılı gezdim ve pek çok şeyin bize TV'de gösterildiği gibi olmadığını anladım. Buralarda da doğa ve misafirperverlik bir harika idi. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Çok güzel bir gezi olmuş, tebrikler. Aynı rotayı birgün bende yaparım inşallah...