BUDAK; Uludağ oteller - Küçük zirve>>> 06 Aralık 2009

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner alpay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,746

caner alpay

Bozuk Pusula :)
Mesajlar
103
Tepkime Puanı
0
Yer
BURSA
Web
www.budak.org.tr
BUDAK 'tan merhaba:smiley:

6 Aralık 2009 da uludağ otellerden başlamış olduğumuz küçük zirve faaliyetinin notlarını ve fotoğralarını sizlerle paylaşmak istedim.

Sabah 9 sularında kulüp üyelerimizden 3 arkadaşımla birlikte Uludağ otellere çıkmaya başladık. Yeni sezonun ikinci kar yağışı başlamıştı. 11' e kadar oyalandıktan sonra hazırlanarak yola koyulduk. Hava hafif sisliydi. Jip yolundan Kuşaklı kayaya doğru yürümeye başladık. Kuşaklıkayada sis oldukça yoğundu. GPS yardımı ile yolumuza devam ettik. K. zirveye 700 mt. kala hava baya sertleşmeye başladı. Grup gayet iyiydi. Yeri geldi oyalandık geğik bile yaptık:smiley: manzara pek yoktu. Tabi buda havanın sisli olmasından dolay:D . Sat 2 gibi K. zirveye vardık. hava patladığından dolayı kendimizi kulübeye attık. Tabiki beslenme molasını hakettiğimizi düşünüyorum:smiley: biraz sıcak içecekler yudumlayıp atıştırdıktan sonra 3 gibi yola koyulduk. Donerkende aynı rotayı izledik. Sırt tarafından baya yol aldıktan sonra rüzgar yememek için oteller tarafına doğru alçalmaya başladık. 5 gibi otellere vardık ve Gokyay abimiz sucuk ekmek ve bi nevi iiçecekler ısmarladı:smiley: . Burdan Gökyay abimize teşekkür etmek isterim:smiley:

Gerçekten çok güzel ve sorunsuz bir faaliyet gerçekleştirdik. Şimdilik bu kadar. Fotoğrafların tadını çıkarırsınız umarım. Yeni raporlarımla görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

DSC 0216


DSC 0217
 

Etiketler







Ynt: BUDAK; Uludağ oteller - Küçük zirve>>> 06 Aralık 2009

güzel bir gezi olmuş, kondisyonunuza hayran oldum. paylaşım için teşekkürler
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,725
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst