Yine gönlümüzü hoş ettiniz teşekkürler yanlız ülker abla sanmıyorum o değirmenler yapılsa bile o pınara bağlanan bezler daha bi revaşda olurlar malumunuz saygılarımızla tunay hanımında ayrıca selamları var
Muhteşem fotoğraflar,muhteşem bilgiler.Sizle birlikte bizde geziyoruz.Televizyonda sözüm ona gezi programları yapanlar önce bi sizi okusunlar da seyahat nasıl yapılır öğrensinler.
Tunaycığım, sana söz verdiğim üzere, bu kez senin için denize giriyorum. Bir anlık da olsa, minicik bir ferahlamayı sana hissettirebildiysem ne mutlu... Gözlerinden öpüyorum.. Sağlıkla görüşmek dileğiyle...
Süpersiniz vallahi Erdekte zor duruyorum hemen çıkayım diyorum ama çıkamıyorum çünkü bu aylarda Erdek;imiz Çok çok daha güzel ve serin ama sizin tarihinizle hiç deyilse biraz daha bilgi sahibi oluyoruz iyiki varsınız aman Dikkat sıcaklar çoğalıyor.Saygılarımla
Abla pc yeni girdim bu gün gün boyu yorgundum bi toparlayamadım bir iki saattir iyim Abla bu sıcaklarda cok iyi geldi inanıyorumki bir gün bende girecem o focada,erdekde,didimde, marmarisde,bodrumda,her yerde ama egenin her yerinde girecem o denize yavuz abinin focasında kahvede iceriz,dimi Abla cok teşekkür ederim iyiki varsınız...Tunay ( Tugayda selam yaz diyo )
inanıyorumki bir gün bende girecem o focada,erdekde,didimde, marmarisde,bodrumda,her yerde ama egenin her yerinde girecem o denize yavuz abinin focasında kahvede iceriz,
Cok teşekkürler Cavid abi dilerim icraatınında olması,Olmasada gönüller de olmasıda bana yetiyo Ülker abla yavuz abi sizler ve diğer değerli dostlar ve gezginler oldukdan sonrası herşey olur...Herkese birkez daha coook ama coook TEŞEKKÜRLER..Tunay Demiral
Manal Koyu, Mordoğan'a 3,5-4 km. kadar uzaklıkta. Yazlık yerleşim yeri. Deniz, tüm Ege'de olduğu gibi tertemiz.. Kısa bir süre için uğradığımız bu koyda günler boyu kaldık. Mehtap da, kocaman yuvarlak bir fener gibi tüm görkemiyle oradaki gecelerimize güzellik kattı.
Burada tanıştığımız, eski profesyonel futbolculardan Göztepeli Mustafa Dolma ve eşi Belgin Hanım'a, oğulları Can ve bana her denize girişinde çeşitli deniz kabukları taşıyan sevimli kızları Ceren'e gösterdikleri ilgi ve yakınlık için buradan teşekkür ediyoruz.