Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
Sevgili METİN'ciğim, iyi dileklerin için teşekkür ederim. İzmir'e gelince seni muhakkak görmeğe ve tanışmaya geleceğim.Fakat bu da sanırım 9 veya 10 ncu aylarda dönerken olacak,malum bu yaz tersten başlıyoruz geziye.
Ben karavancılıkta herkesin karavanı ile övünmesinin aksine eşim ile övünüyorum. Belki çok aksesuarlı bir karavanım yok,fakat her türlü şartla yetinebilen, heryerden zevk alabilen,gezgincilik konusunda benden heyacanlı,doğayı seven,ama çoooook fazla seven, çoban salatanın üstüne döktüğümüz zeytini bile zevkle yiyebilen,mangal yaktığımızda karşımda bir duble rakı ile arkadaşlık edebilen bir eşim var. Buda bana bir HYMER ile yapacağım gezilerden daha fazla zevk veriyor. O nedenlede kimsenin konforunu kıskanıp hayıflanmıyor,aksine bana böyle bir eş verdiği için allaha şükür ediyorum.Allah tüm karavancılara Hymer'den önce böyle bir yol arkadaşı nasip etsin.
Sevgili CAVİD hocam,daha yola çıkmadık havaların düzelmesini bekliyoruz,baksanıza daha yağmurlar kesilmedi bir türlü. Herhalde ayın 10 nu falan bulacak marşa basmamız. Eşim gittiğimiz yerlerde etrafımızı gezip göremeyip,gündüz-gece sıcaklık farkından dolayı erkenden karavanın içine girip oturacaksak evde oturalım der.Bencede haklı,çünki biz yanımızda götürdüğümüz motorsikletimiz ile bulunduğumuz yerleri karış karış gezmeyi seviyoruz,karavanın içine sadece yatmağa giriyoruz.Geçen yaz yaptığımız gezide çanak antenimiz ve televizyonumuz olduğu halde sadece 3 gün seyrettik,oda son günlerdi 10. ayda idik akşamları bayağı serin oluyordu erkenden karavanın içine girmek zorunda kaldığımız zamandı,tüm yazı el radyosu eşliğinde geçirdik.Kısacası havaların düzelmesini bekliyoruz.Şimdilik havayı azıcık güneşli gördükmü,birer sandiviç bir şişe su alıp motorsiklet ile Kapıdağ yarımadasını turluyoruz.Evimizde doğadan topladığımız kır çiçekleri hiç eksik olmuyor,dün yine bir tur yaptık,bir kuçak kır çiçeği ile döndük.Anlayacağınız günlük turlarla uzun turun antremanını yapıyoruz.
Foruma girmeye gelince,her sabah kaltığımda çayım ve sigaram eşliğinde laptopu açtım mı gazeteleri bile okumadan ilk önce forumu okuyorum(karavanclık ile ilgili diğer forumlarda dahil).Sadece bilgim ve katkım olacak konularda yazıyorum,diğer arkadaşların yazılarını okuyarak bilgilenmeye çalışıyorum,hani derler ya ''öğrenmenin yaşı yoktur''.Burada sizin gibi çok değerli dostlar kazandım,yaşlarının benden küçük veya büyük olması,meslekleri,varlıkları, benim için hiç önemli değil,ben insanlara sıfır ile yanaşır,saygısına,kültürüne,dürüstlüğüne göre değer verir,bu değer ilede ya uzaklaşır yada dostum derim.Burada tanıdığım kişilerin %99.5 ğu dostum arkadaşım diyebileceğim kişiler,bununlada onur ve gurur duyuyorum.Onun içinde bu kadar sevdiğim kişilerin olduğu bir forumdan uzak durmam söz konusu değil. Seyahate çıktığımda da internete girme imkanım olduğu yerlerden katılıp sizlerle paylaşmaya çalışacağım,arda fotoğraflarda koyarım...
Yine çenem düştü işte,bana yaz dedinizmi böyle oluyor.Başınızı ağrıttığım için af ola. Sevgi ve saygılarımla... Abdi Uçar