Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 445
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,399
Arkadaşlar, Bu sene ilk defa başlıyormuşum gibi alışveriş yaptım. Yaptığım tüm alışveriş aşağı yukarı 400TL tuttu. Hadi daha yüz liralık ekipman daha alayım diyeyim bu işe başlama maliyeti bu kadar ama bu kadar basit. Genç arkadaşlarım. İlla ki doğaya gitmek ve bunun tadını çıkarmak için bir aracın içinde yatmak zorunda değilsiniz. Sizi aşağılayabilirler, dışlayabilirler, yüz liralık çadırcılar diye hor görebilirler bunların hiçbir önemi yok inanın tek önemli olan şey sizin keyfiniz ve zevkiniz her biriniz bu dünyaya bir kez geldiniz. Kendinizi pahalı donanımlar için üzmeyin ve yıpratmayın. Herkesin karavanı olmak zorunda değil ve herkes bundan hoşlanmak zorunda değil. Hayatınızı özgür yaşayın onun bunun lafına da bakmayın arkadaşlar. İzci olarak kampçılık, Motosiklet Kampçılığı, Otomobil kampçılığı hatta bisiklet bunların hepsi birer yol ve hepsi de çok değerli. Sizler eğer buralara girip araştırmalar yapıyorsanız gerçekten geleceğimiz için çok önemlisiniz. Lütfen kendinizi paraya ve çok parayla alınan şeylerin esiri etmeyin. Hayatı özgür yaşayın. Neyiniz varsa onunla mutlu olun.
 

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın yukardaki set 230 lira civarı tuttu daha önceden gelmiş bir parti daha malzemem vardı onlarla birlikte dörtyüze yaklaştık.
 







Arkadaşlar,

Ben bir otomobil kampçısıyım. Otomobile park yeri bulabiliyorum. Bütçem otomobile yetiyor. Otomobilin sigortasını ödeyebiliyorum. Dahası ben otomobil kullanmayı seviyorum.
 






Bugün yeni malzemeleri arabaya yerleştirdim. Ayrıca Bahçeli 7 deki Tuğba Kuruyemiş'e gidip çok sevdiğim kahvesinden hem orada içtim hem de ev için eve kamp için de arabaya kahve aldım. Artık kamplarda pişirmek üzere Türk kahvem her zaman aracımda.

Kamp malzemeleri arabanın bagajında pek az yer kapladı. Şimdi artık yollara çıkma zamanı. Kampta olmak hayatımda en çok sevdiğim şey ve sağlığıma da iyi geleceğini umuyorum.
 







Şartlar ve ortam ne olursa olsun hayalinden vazgeçmeden devam edebilmek büyük meziyet. Şahsen tebrik ederim. Dilerim birgün bir fincan kahve içebiliriz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi