Arkadaşlar,
Ben bir öğretmenim zillerle çocuk cıvıltılarıyla yaşıyorum. Bunun dışında bildiğim bir meslek yok. Bana hakaret eden yalancı şerefsizler bana bununla da hiçbir kötülük yapamadılar. Benim yüz bin liralık bir karavanım yok. Ben bunun yerine eve yatırım yapmayı tercih ettim. Benim bir evim var. Boş zamanlarımda evimin dekorasyonuyla, yemek yapmakla, evimi temizlemekle falan uğraşıyorum. Ben yalnız yaşıyorum arkadaşlar. Yaklaşık üç sene oldu yalnızım. Hayatın tadını böyle çıkarmaya çalışıyorum. Ben insanlara güvendim ve sevgi, saygı duydum. Her şeyden önemlisi dostum arkadaşım bilip sevgi gösterdim. Karşılığında fitne fesat ve yalancılık, dedikoduculuk iftira buldum. Bundan da çok üzüldüm. Bir akıl hastalığı geçirdim ama sonuçta bana böyle de bir fenalık yapmayı beceremediler arkadaşlar. Bana biz kimin ne olduğunu biliyoruz dediler. Beni böyle korkutup sindirebileceklerini zannetiler çıkıp doğruları ve gerçekleri insanlara anlatamayacağımı zannettiler. Sonuç itibarıyle yalancı bir şerefsiz alçak oldukları ortaya çıktı arkadaşlar.