Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 160,669
Bugun de turk kahvesi keyfi saatimize erdik cok sukur. Cok cici fincanimizda turk kahvesi keyfimiz...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turk kahvesi keyfi saati..

Ekli dosyalar

• 21db244aff3744d4e0268400e7f8da2a.jpg
    64.9 KB · Görüntüleme: 21

Merhaba arkadaşlar...

Bugün Garip ile beraber Kipaya alışverişe gittik. Eksikleri aldık.

Bugünün menüsünde Kurufasulye var. Fasulyeleri düdüklüye attım. Düdüklü tencere kullanıyorum. Düdüklü tencereler basınç nedeniyle yüz derecenin üzerindeki ısılarda besinleri pişirebilirler.

Bugun ayrica denemek uzere kentonun hazir trilecesinden aldim. Insallah bunu da pisirip deneyecegim bugun...

Kendime İnternetten F800GS ve vosvos maketi aldım. Aslında kendim yaptığım pekçok plastik vosvos maketim var ama bir tane de diecast olsun istedim kolleksiyonumda. Kendi yaptığım plastik maketlerimin bazıları zaman içerisinde taşınmalardan da dolayı parçaları kırılıp kayboldu ama diecast modellerim sapasağlam. Bu da diecastın bir avantajı....

Bugun kendime kiymali karnibahar yaptim en sevdigim yemeklerden biridir. Bu arada bimden kendime uzun suredir begendigim seramik kaplamali tencerelerden gorup aldim. Hem de kirmizi. Kirmizi olsun uc kurus fazla olsun demisler. Ben de yeni kirmizi tenceremi cok begendim.

Bugun de Turk kahvesi keyfi saatimize ulastik cok sukur. Afiyet olsun..

Yeni oyuncaklarim geldi ve viyrindeki yetlerini aldilar. Vosv o s ve f800gs.

Ekli dosyalar

• d478bdeea93ff10e0697d1f1a1fb3fc6.jpg
    87.2 KB · Görüntüleme: 20